Modul Big Picture al magazinului Steam va fi inlocuit de interfata noului Steam Deck, care va fi lansat la sfarsitul acestui an.

Valve a dezvaluit recent interpretarea sa asupra a ceea ce va insemna gaming-ul on the go. Aceasta se numeste Steam Deck si se pare ca va avea un rol important in evolutia Steam. Unul dintre purtatorii de cuvant ai companiei Valve a confirmat ca actuala interfata Big Picture va fi inlocuita de cea care se va regasi pe consola portabila Steam Deck.

Big Picture a fost introdus in anul 2012. Pe atunci se dorea a fi alternativa Steam pentru o interfata asemanatoare cu cea a consolelor. Nu a avut parte de succesul la care Valve probabil s-ar fi asteptat.

Dar iata ca lucrurile se vor schimba. In urma unei intrebari adresate pe forumurile Steam, un reprezentant Valve, pe numele sau austinp_valve, a dat un raspuns pozitiv:

Da, vom inlocui Big Picture cu interfata de pe Deck. Deocamdata nu avem data precisa la care va deveni disponibila.

Cat despre UI-ul Steam Deck, acesta pare a fi un pas inainte. Din imaginile si secventele video prezentate de Valve, pare ca este un upgrade destul de mare, raportat la ceea ce ofera Big Picture. Ramane sa vedem cat de bine se va comporta cand, in sfarit, vom pune mana pe el.

Comenzile pentru Steam Deck vor incepe sa fie expediate incepand cu luna decembrie a acestui an, daca ati fost norocosi si ati prins un loc pe lista de asteptare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.