call-of-duty-black-opsUn fapt bine cunoscut este că Activision iubește Call of Duty. Atât de bine încât anul acesta vom fi onorați cu o continuare din ograda celor de la Treyarch, conform surselor celor de la CvG.

Și cum lumea știa de ceva vreme că licența Call of Duty a devenit o modă anuală, iată că deja avem câteva zvonuri grație celor de la CvG.com despre conținutul multiplayer al jocului. Momentan, țineți minte că sunt doar zvonuri și presupuneri, unele venind din surse de încredere….cică. 

 

 

Ei bine, să trecem la treabă. În primul rând, jocul va fi lansat pe 6 Noiembrie al acestui an și în mare parte, va urma sistemul lui Modern Warfare 3 în ceea privește sistemul de Point Streaks. Pe de altă parte, noile adăugiri vor fi perk-urile care acum conțin nu una, ci două variante Pro. Pe lângă asta, Last Stand, atașamentul cu flăcări, Death Streaks sau MOAB/Nuke nu vor fi prezente. Ce e interesant este că iubita mașinuță RC-XD lipsește din listă, păcat.

Însă și mai interesant este un nou streak reward numit Heat Vision ce va permite jucătorului să poarte niște ochelari care te vor lăsa să vezi inamicii prin pereți, deci putem spune wallhack legal? Cam stupid și lipsit de sens, ca și întreaga licență dealtminteri, dar na, s-ar putea să le iasă pasența și de data asta….mă refeream doar la vânzări desigur. Să continuăm. Pachetul din MW3 numit Specialist este acum modificat puțin. De data aceasta vei primi un perk odată la 2 kill-uri, la 4 vei primi două ș.a.m.d ceea ce înseamnă că nu vei mai primi toate perk-urile din 8 kill-uri, plus faptul că nu le vei mai primi Pro din start și va trebui să deblochezi fiecare variantă Pro manual. 

 

Sistemul de prestige este fix același din Black Ops, deci nimic nou aici. Personalizarea personajului va veni acum din o combinație de mai multe perk-uri și nu doar dintr-un slot. Ceea ce poate fi o adiție destul de interesantă dacă se adeverește. Marele lucru important pentru echipa de la Treyarch va fi Hardcore mode care va primi niște îmbunătățiri și o atenție sporită. În special că acum, un jucător nu va putea fi omorât cu un glonț în picior, doar pieptul și capul pot fi mortale.

Însă odată căzut la pământ, un jucător va intra într-un stat de Bleed Out și va rămâne acolo până când încet viața i se duce. Poate scăpa, dar doar din ajutorul unui coechipier. De asemenea, Hardcore mode va permite doar anumite arme selecționate de Treyarch și nu va lăsa jucători cu arme ca RPG-ul sau China Lake. Lunetele vor fi și ele îmbunătățite cu un sistem mai fluent și de data asta se va permite și Quickscope-ul pentru fanii avizi de așa ceva. Modurile de joc vor fi similare cu cele din MW3, așa că așteptați-vă la Kill Confirmed și Drop Zone (minus Team Defender și Infected din păcate), iar noul mod numit Escort va fi asemănător cu modul VIP din Counter Strike.

 

Astea sunt mai toate știrile importante, însă țineți minte că ce am listat aici sunt doar leak-uri neconfirmate de către Activision/Treyarch. Luați informațiile cu o doză sănătoasă de sare.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.