TSWPreorder_tFuncom și al lor îndrăzneț MMORPG numit The Secret World, joc cu tente de misticism și paranormal își deschide sezonul de precomenzi.

The Secret World cu siguranță va fi o forță nouă ce merită încercată, prin simplul fapt că taie din convenționalul sistem de leveling și aduce un mod de a îți personaliza și crea propria clasă, oferindu-ți toate abilitățile și sculele necesare fără a te restricționa. Cei care sunt curioși de idee și doresc să îl încerce vor fi fericiți când le vom spune că de acum, precomenzile pentru joc au și început.

Avantajele precomenzii includ acces garantat la fazele de BETA săptămânale ce vor începe de pe 11 Mai, pe lângă posibilitatea de a intra în joc înainte de lansarea oficială (Early Access) și multe alte bonus-uri ce vor fi disponibile sub forma unor personalizări cosmetice unice, pet-uri de combat și câteva altele. Precomenzile momentan sunt disponibile doar pe site-ul oficial și cei interesați pot alege trei pachete, fiecare mai bun ca altul în ceea ce privește oferta bonus-urilor de mai sus. Ultimul pachet însă conține un abonament pe viață, așa că cei care știu că o să bage bine în ore de joc, atunci mai multă putere lor.

 

 De asemenea, cerințele minime pentru a rula jocul au fost și ele postate. Recunosc, mi-a cam sărit nițel inima din torace când am văzut cât spațiu HDD cere, dar poate asta înseamnă că jocul fie are conținut gârlă, fie cineva a comprimat prost fișierele, cine știe. 

 

secretworldsysreq

 

 

 Le urez succes celor de la Funcom cu această rețetă interesantă și sper să auzim mai multe pe viitor despre The Secret World. Până la lansare, vă invit să vizionați clipurile de mai jos.

 

 

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.