Mai rar vezi in ziua de astazi un game developer care sa-si recunoasca greselile fata de public. Dimpotriva, cu totii cred ca am ajuns sa cunoastem anumiti developeri/publisheri (ei se stiu foarte bine) ce dau vina pe producatorii de hardware sau, culmea nesimtirii, pe intreaga baza de jucatori.

 

J Allen Brack, producator executiv pentru World of Warcraft si-a cerut scuze fata de jucatorii MMORPG-ului legendar pentru lansarea dificila a noului expansion, Warlords of Draenor. 

Acesta declara ca el nu a fost multumit de stabilitatea serverelor, ba chiar dezamagit de aceste probleme ce-au aparut odata cu lansarea noului expansion. Drept urmare, compensarea pentru toti jucatorii cu un abonament activ (inclusiv cei care si-au activat game time pe 14 Noiembrie) este de 5 zile gratuite ce vor fi adaugate direct in game time.

Ei bine, domnule Brack, multam pentru compensare, insa comportamentul dumneavoastra denota faptul ca Blizzard Entertainment este o companie ce merita tot respectul pentru simplul fapt ca isi recunoaste greselile si nu incearca sa mute vina pe alte canale pentru a se ascunde in spatele unei campanii de marketing dezgustatoare. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.