Jeff Kaplan, directorul jocului Overwatch, a parasit Blizzard dupa aproape 19 ani.

Jeff s-a alaturat studioului in anul 2002. La acea vreme era designer pentru World of Warcraft si crea misiuni pentru jocul ce urma sa fie lansat pe piata.

Intr-un anunt postat ieri, Blizzard Entertainment a facut publica despartirea de Jeff Kaplan, dezvaluind ca Aaron Keller ii va lua locul.

Parasesc Blizzard Entertainment dupa 19 ani uimitori.

A fost cu adevarat onoarea vietii mele sa am ocazia de a crea lumi si eroi pentru un public atat de pasionat. Vreau sa-mi exprim profunda apreciere tuturor celor de la Blizzard care ne-au sustinut jocurile, echipele si jucatorii. Dar vreau sa multumesc special minunatilor dezvoltatori de jocuri care au participat la calatoria creatiei cu mine.

Nu accepta niciodata lumea asa cum pare. Indrazneste intotdeauna sa o vezi pentru ceea ce ar putea fi. Sper sa faci si tu la fel. – Jeffrey Kaplan

Aaron Keller ii ia locul lui Kaplan in pozitia de director si responsabil pentru viitorul Overwatch 2. Keller este un membru cu vechime in cadrul companiei. Face parte din echipa studioului Blizzard Entertainment de peste 18 ani. El a fost un om cheie in cadrul procesului de creatie al Overwatch si nu numai. A ajutat, de altfel, si la cladirea lui World of Warcraft alaturi de Kaplan.

Desi nu am pretentii cu privire la umplerea golului lasat de Jeff, sunt incantat sa intru in rolul de director si sa continui sa fac parte dintr-o echipa care isi pune toata inima, talentul si concentrarea in dezvoltarea urmatoarei iteratii de Overwatch, iar eu sunt onorat sa servesc in continuare acestei incredibile comunitati. – Aaron Keller

Conform Blizzard, Overwatch 2 avanseaza intr-un ritm multumitor si va avea parte de cateva dezvaluiri in acest an.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Jeff Kaplan paraseste Blizzard Entertainment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.