Personajul cu numărul 6 care (probabil) va închide seria de DLC-uri cu noi Vault Hunters este anunţat să iasă la bătaie cât de curând.

Noul Vault Hunter, anume banditul Krieg a.k.a Krieg the Psycho îşi anunţă apariţia pe data de 14 Mai.

Acesta introduce o nouă mecanică de Revive prin a îşi bubui inamicii cu dinamită, noi skill-uri, o abilitate nouă în care acesta aruncă cu un topor în flăcări şi multe altele. Krieg este descris de către developer ca un personaj cu mecanici de risc mare ce pot provoca pagube serioase hoardelor de inamici de pe Pandora.

Specializările sale includ un skill tree care se bazează pe împuternicirea atacului melee pe Bloodlust, un skill tree numit Mania care îl face mai puternic pe măsură ce îşi ia lovituri, ultimul tree fiind bazat pe atacuri de tip elemental fire damage numit Hellborn.

Personajul va fi un DLC separat (precum şi Gaige the Mechromancer) şi NU va fi disponibil celor care au deja Season Pass. Preţul DLC-ului va fi în jur de 10 EUR aşa că dacă cumva v-a apucat nebunia şi vreţi să gustaţi puţin din viaţa unui Psycho pe planeta Pandora, ei bine, acum aveţi ocazia.

Similar Articles

One thought on “Borderlands 2 invită un nou personaj în luptă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.