Call of Duty: WW II este real si aparent va readuce franciza la vechile obiceiuri.

Spun asta pentru ca am putea vedea cea mai buna reprezentare a celui de-al Doilea Razboi Mondial de la Call of Duty I si II incoace, cel putin pentru franciza despre care vorbim.

Sledgehammer si-au facut temele, s-au documentat 2 ani si jumatate inainte de a incepe development-ul, si trailer-ul este cea mai buna dovada. Mai mult, trailer-ul ni s-a parut foarte foarte asemanator ca pas ca cel al Battlefield 1. Ceea ce nu e neaparat ceva rau. Dislike-urile vorbesc de la sine – nu mai este aceeasi situatia ca si in cazul Advanced Warfare. Si din cate am vazut, momentan se pare ca vom urmari povestea diviziilor debarcate in Normandia, si nu vom avea mai multe povesti in paralel, precum in Call of Duty I.

Puteti verifica si voi mai jos:

 

Similar Articles

3 thoughts on “Call of Duty: WW II dezvaluit cu primul trailer oficial

  1. Bine ca si-au revenit din betia zburaturilor….noi astia care cotizam de ani buni in fiecare 4-5 noiembrie , ne-am cam saturat de sarituri si alergaturi „a la” spiderman….probabil ca si scaderea vanzarilor i-a trezit la realitate….acum au trecut la „plan B”…WW2..in BlackOps zburam iar in WW debarcam….au lucrat la pixeli, se vede bine…oricum, am avut un „deja-vu”> CoD 2, MoH AA…mda,au adus Normandy D-Day in 4K,ceea ce nu este un lucru rau….o sa vedem …btw, cred ca „dizlaicurile” de care vorbeai erau pt Infinite Warfare….:)

    1. Cred ca se referea ca nu mai sunt atat de multe acum si este imbucurator. Pare promitator jocul si sper sa fie un succes. CoD a fost -regele- WW2-ului acum 14 ani si sper ca Activision sa nu faca aceleasi tampenii si sa bage supply drops si skin-uri intr-un WW2. Si da, decizia asta cu skinurile si cu supply drops este luata de catre Activision, nu Sledgehammer

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.