Call of Duty 2017, jocul celor de la Activision care ar trebui sa iasa anul acesta, ar putea avea actiunea in trecut, dovada fiind o poza. Ceea ce stim este ca Sledgehammer Games sunt cei care lucreaza la urmatorul titlu Call of Duty. Dupa lipsa de succes a lui Infinite Warfare de anul trecut, Activision trebuie sa schimbe neaparat foaia si sa adopte o alta strategie – cea mai buna fiind schimbarea „setting-ului”. Asta avand in vedere ca de aproximativ 5 titluri incoace, toata actiunea s-a petrecut fie in prezent, fie in viitor. Si noi ne-am cam saturat de flying boots, slide-uri de 10 metri distanta si arme futuristice.

Ceea ce ne atrage atentia si ne ofera un indiciu este poza pe care cei de la Sledgehammer Games au postat-o pe Twitter – o urare de sarbatori in care a fost introdus si un pistol Colt M1911. Acest pistol a fost produs in 1911, si e inca folosit in prezent – e prezent pana si in Battlefield 4, joc cu setting in prezent.

Bine… asta inseamna neaparat ca actiunea urmatorului joc CoD se va petrece in trecut? Nu neaparat, insa de ce ai folosi un pistol fabricat in 1911 pentru intr-o astfel de poza, cand ai la dispozitie alte pistoale mai moderne? Trebuie inteleasa sugestia.

Dar, desigur, nu putem fi 100% siguri, asa ca mai asteptam ceva semne de la developeri sau publisher.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.