Jucatorii de PlayStation 4 au avut sansa unica saptamana trecuta de a incerca Black Ops 4 cu o versiune closed multiplayer beta, iar in aceasta saptamana este randul jucatorilor de Xbox One si PC.

Black Ops 4 este o afacere mare pentru serie: aceste moduri multiplayer sunt intotdeauna inima francizei, dar poate chiar mai mult in acest an, pentru ca dezvoltatorul Treyarch renunta la campania traditionala de single-player in favoarea unui joc care se invaluie in jurul multiplayer-ului, zombi si noul modul de tip Blackout in stilul battle royale-ului.

Black Ops 4 beta este impartita pe diferite etape si pe diferite platforme. Prima etapa a avut loc saptamana trecuta si era exclusiva pentru PS4. Urmatoarea etapa incepe in acest weekend si va fi disponibila pe mai multe platforme.

Cel de-al doilea weekend 2 se desfasoara vineri, 10 august la ora 10:00 PT, ora 13:00, ora 18:00. Aceasta a doua si ultima faza iese offline la aceleasi ore luni, 13 august.

In acest weekend, versiunea beta va fi disponibila pe PC, PS4 si Xbox One. Timpurile de mai sus se aplica tuturor celor trei. Cu toate acestea, jucatorii de PC primesc o versiune suplimentara in acest weekend. O versiune open beta va fi disponibila sambata, 11 august la orele 10:00 PT, 1pm ET, 6pm BST – dar numai pe PC.

Tot ce aveti nevoie pentru aceasta versiune open beta de doua zile este un cont pe Battle.net.

Pana acum, un open beta pentru Black Ops 4 pe PS4 si Xbox One nu a fost anuntat. Activision ar putea decide sa deschida portile de la un moment dat pe console si este cu siguranta facuta in trecut cu alte betas.

Cum intri in Call of Duty: Black Ops 4 beta

Call of Duty: Black Ops 4 beta nu este disponibil tuturor playerilor. Singurul mod garantat de intrare in versiunea beta este pre-comanda unei copii a jocului la vanzare cu amanuntul sau digital prin intermediul PlayStation Store, Xbox Store sau Battle.net pentru PC.

Pre-comanda la vanzare cu amanuntul va ofera un token pe care il puteti valorifica pe site-ul oficial Call of Duty, care la randul sau va ofera un cod PS4 / Xbox One pentru versiunea beta.

Daca precomanda dvs. a fost facuta digital prin PSN / Xbox Store / Bnet, veti putea sa descarcati beta-ul prin intermediul magazinului consolei (sau al aplicatiei Bnet) atunci cand devine disponibil.

Daca ambele optiuni nu sunt in discutie, trebuie sa fiti atenti la ofertele cheie online. Treyarch a dat o serie de coduri weekend-ul trecut pe Twitter, si acelasi lucru se va intampla probabil si in acest weekend.

Ce specificatii pentru PC am nevoie ca sa pot rula Call of Duty: Black Ops 4 PC beta

Treyarch a confirmat setul complet de specificatii minime si recomandate pentru Black Ops 4, versiunea pentru PC. Nu uitati ca acestea se aplica doar versiunii beta, deoarece cerintele de sistem pentru versiunea de lansare pot fi diferite.

Cerinte de sistem minime

  • Sistem de operare: Windows 7 64-biti sau mai bun
  • CPU: Intel Core i5 2500k sau AMD echivalent
  • RAM: 8 GB
  • HDD: spatiu de 25 GB
  • Video: Nvidia GeForce GTX 660 2GB / GTX 1050 2GB sau AMD Radeon HD 7850
  • Placi video compatibile DirectX: Versiunea 11.0 sau echivalente
  • Retea: conexiune la Internet pe banda larga
  • Placa de sunet: Compatibila cu DirectX

Cerinte de sistem recomandate

  • Sistemul de operare: Windows 10 64 bit
  • CPU: Intel Core i7 4770k sau echivalent AMD
  • RAM: 12 GB
  • HDD: spatiu de 25 GB
  • Video: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB sau AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
  • Placi video compatibile DirectX: Versiunea 11.0 sau echivalente
  • Retea: conexiune la Internet pe banda larga
  • Placa de sunet: Compatibila cu DirectX

Ce fel de continut este in Call of Duty: Black Ops 4 beta

Black Ops 4 beta este strict despre testarea continutului multiplayer. Modul de lupta de tip Blackout nu va face parte din acest test. Un beta separat pentru Blackout va avea loc in septembrie, primul pe PS4, desi detaliile exacte nu sunt inca cunoscute.

Ambele weekend-uri dedicate Black Ops 4 beta vor cuprinde sapte moduri de joc in cinci playlist-uri, redate pe sase harti. Hartile sunt: Frequency, Contraband, Seaside, Payload, Hacienda, and Gridlock.

Zece dintre specialistii (clasele) jocului vor fi, de asemenea, disponibili. Veti alege de Ruin, Seraph, Firebreak, Battery, Recon, Torque, Crash, Ajax, Nomad si Prophet. Fiecare specialist vine cu un echipament special si o arma speciala.

In Black Ops 4 beta, modurile vor fi impartite in playlist-uri tematice. Nu veti putea selecta TDM in mod special, de exemplu.

Black Ops 4 beta playlist-uri in modul de joc :

  • Control
  • Heist
  • Chaos Team Deathmatch (6v6, include atat TDM, cat si Kill Confirmed)
  • Capture Moshpit (include atat Domination, cat si Hardpoint)
  • Search & Destroy

Control-ul este noul mod obiectiv pe care il vedeti in cea mai mare parte a materialului dezvaluit. In Control, echipele alterneaza intre atacarea si apararea a doua obiective pe harta. Vietile sunt limitate in Control, iar prima echipa care face trei capturi castiga meciul.

Sistemul ‘’Pick 10 create-a-class’’ va fi disponibil in versiunea beta, alaturi de noul echipament de lansare speciala, precum si de noul slot pentru unelte. Nivelul maxim disponibil (rangul maxim) in Black Ops 4 beta este de 40.

Care sunt recompensele pentru participarea la Call of Duty: Black Ops 4 beta

Daca va conectati in timpul oricarui weekend la beta, pe orice platforma, veti primi un card. Acest card va fi disponibil la lansare si poate fi obtinut numai prin paticiparea la versiunea beta.

Daca va stergeti nivelele pana cand ajungeti la rangul maxim in beta, veti primi un token permanent de deblocare la lansare. Aceste token-uri pot fi folosite pentru a debloca orice element din ‘’create-a-class’’ in jocul complet.

Call of Duty: Black Ops 4 va fi lansat pe 12 octombrie pe PC, PS4 si Xbox One.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.