Fara niciun fel de anunt in prealabil, pe 4 martie Konami a lansat Castlevania: Symphony of the Night pe iOS si Android. Japonezii au dat de stire totusi pe Twitter, iar acum jocul se odihneste pe ambele app-store-uri la 3$ (15 lei).

Versiunea de mobil este complet compatibila cu controllere (thank god) si vine cu ceva nou: buton de „continue”. Conform The Verge jocul se bazeaza pe versiunile de PSP si PS4, nu pe originalul PlayStation. Este disponibil in 6 limbi: Engleza, Japoneza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, si include achievements.

Symphony of the Night
Symphony of the Night

Symphony of the Night, al 10-lea joc din serie si sequel-ul direct al  Rondo of Blood, fiind primul titlu care l-a avut la carma pe Koji „Iga” Igarashi. Succesul exploziv l-a propulsat pe Igarashi sa lucreze la mai mult de 15 proiecte marca  Castlevania.  Jocul a avut un impact complesitor in ’97 revolutionand formula de gameplay de pana atunci prin elemente de RPG, formula definitoare in prezent a genurilor „Igavania” si Metroidvania. Anul trecut, Iga s-a intors la radacinile sale oferind fanilor Bloodstained: Ritual of the Night, cotat pe Steam cu „Overwhelmingly Positive”. 

Lansarea in acest moment pe mobil coincide cu lansarea sezonului 3 din Castlevania lui Netflix de pe 5 martie. Pentru fanii exclusivi ai „anime-ului”, este un moment ideal sa afle originile lui Alucard si cum la infrant pe Dracula (taica-su).

Similar Articles

One thought on “Castlevania: Symphony of the Night a aparut pe telefon

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.