Jucatorii vor putea testa toti campionii din League of Legends: Wild Rift pana pe 3 ianuarie 2021. Vor fi disponibile aproximativi 50 de personaje jucabile, alaturi de un eveniment in-game.

Campionii pot fi deblocati astfel:
  • recompense de level-up
  • Blue Motes (echivalentul din Wild Rift al Blue Essence)
  • evenimente
  • rotatia campionului free-to-play.

Double Blue Motes & XP este evenimentul la care faceam referire mai sus. Promotiile au loc in intervalul: joi, 31 decembrie, 10:00 A.M. – duminică, 3 ianuarie, 10:00 A.M.

League of Legends: Wild Rift este versiunea de mobil a veternalului LoL, care a implinit in octombrie 11 ani. Denumirea vine de la harta unde au loc meciurile, Wild Rift fiind o versiune mai mica a Summoner’s Rift din versiunea PC.

Alta diferenta e ca propria baza e permanent in coltul stang de jos, iar cea a inamicilor in dreapta sus. Asta inseamnă ca Wild Rift nu foloseste formatul clasic de „culoar de sus” și „culoar de jos”, ci „culoar duo” și „culoar solo”. De asemenea, jungla este reorganizata si Nexus-urile nu au turnuri.

Camera jocului este semi-blocata, iar comenzile pe touchscreen sunt de tipul dual-stick.

Moduri de joc; Normal, Co-Op vs A.I., Ranked si Custom.

Cand vine vorba de microtranzactii, Wild Rift a introdus Poro Coins, prin intermediul carora se cumpara cosmeticele. Este de inteles, avand ca jocul este gratuit.

League of Legends: Wild Rift este disponibil in Romania atat pe iOS, cat si Android.

Similar Articles

One thought on “Toti campionii din LoL: Wild Rift vor fi disponibili pana pe 3 ianuarie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.