Corsair anunta lansarea unei noi game complete de sisteme all-in-one, mai precis o actualizare a modelului de anul trecut, ONE ELITE. Avem trei modele de aceasta data, ONE PRO i180 (modelul pentru bogatasi), creat in colaborare cu Intel, ONE i160 si ONE i140 (modele mai accesibile ca pret).

Avand un procesor cu 12 nuclee Intel Core i9-9920X racit cu lichid si o placa video Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, Corsair ONE PRO i180 pune puterea si performanta unui workstation integrat intr-un mic format care ocupa mai putin de o treime din spatiul utilizatorilor, fata de gama trecuta care nu era la fel de compacta.

Insotit de modelele Corsair ONE i160 si i140, care impartasesc noul aspect intern si factorul de forma compact, noua gama de sisteme Corsair ONE si Corsair ONE PRO redefineste inca o data cat de compact poate fi un calculator, elegant si puternic.

Dezvoltat in parteneriat cu Intel si placat intr-o carcasa din aluminiu de 2 mm grosime, modelul Corsair ONE PRO i180 ofera performante masive intr-o dimensiune compacta pentru creatorii de continut, de la designerii de jocuri video la editori video.

Cu un procesor cu 12 nuclee care ofera performante incredibile cu 24 de fire la viteze de pana la 4.5GHz si un GPU GeForce RTX 2080 Ti pentru grafica superioara si ray tracing in timp real, Corsair ONE PRO i180 se ocupa cu usurinta de aplicatiile cele mai exigente de astazi , de la codare video la editare foto, redare grafica 3D si multe altele.

Vine cu 32GB de memorie RAM DDR4 quad channel, suport pentru pana la patru monitoare 4K si VR, SSD de mare viteza cu 960 GB si capacitate HDD de 2TB, sistemul este echipat cu tot ce este necesar pentru ca profesionistii sa creeze ’’uimitorul’’.

Cu o structura interna complet schimbata, impreuna cu un sistem de racire cu lichid asistat de convectie patentat atat pentru procesor cat si pentru placa grafica, elimina aerul fierbinte printr-un orificiu din partea de sus a sasiului, permitandu-i lui ONE PRO i180 sa disipeze eficient caldura in timp ce mentine un volum compact de 12 litri.

Mai mic decat un rucsac, ONE PRO i180 poate fi tinut in partea de sus a biroului dvs. – nu sub el. De asemenea, acesta are si iluminare RGB integrata in partea stanga si dreapta a sasiului lucrand in tandem cu software-ul Corsair iCUE pentru personalizarea in timp real a sistemului.

De asemenea, vor debuta la CES 2019, alaturi de ONE PRO i180, si modelele ONE i160 si ONE i140, actualizand pe deplin gama Corsair ONE cu cel mai recent hardware. Finisate cu un negru iconic, acestea beneficiaza si de redesign-ul intern complet al modelului Cosair ONE PRO, ambele sisteme oferind toata puterea unui PC modern de gaming.

Modelul Corsair ONE i160 dispune de un procesor Intel Core i9-9900K si placa video GeForce RTX 2080 Ti, in timp ce ONE i140 vine cu un procesor Intel Core i7-9700K si o placa video GeForce RTX 2080. De asemenea, ambele modele beneficiaza de racire cu lichid atat pentru procesor, cat si pentru placile video.

Ambele modele sunt doate cu memorie Corsair DDR4 de 32 GB, suport pentru mai multe monitoare si VR, SSD de mare viteza cu 480 GB si capacitate HDD de 2 TB.

Cu debutul lui ONE PRO i180 ca optiune premium pentru creatorii de continut care cauta un workstation puternic si compact si cu ONE i160 si i140 care stabilesc o noua limita pentru sistemele de gaming de inalta performanta, gama Corsair ONE redefineste inca o data ceea ce va puteti astepta de la PC-ul dvs.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.