Elgato dezvaluie o serie de dispozitive interesante, si anume Elgato Key Light, Screen Link, Stream Deck SDK si Thunderbolt 3 Pro Dock, fiind cea mai mare lansare din istoria companiei. De la iluminarea avansata si conectivitate la streaming-ul mobil si accesibilitatea crescuta a software-ului, Elgato faciliteaza munca creatorilor de a produce si difuza propriul continut video profesionist de inalta calitate.

Elgato Key Light este un panou cu LED-uri luminoase dezvoltat special pentru creatorii de continut modern. Key Light se fixeaza cu usurinta la birou, adaugand o iluminare profesionala la configuratia dvs, reducand in acelasi timp o parte din spatiul cutiilor sau lampilor traditionale.

Key Light comunica wireless cu PC-ul sau Mac-ul, permitandu-va sa controlati instantaneu luminozitatea si caldura luminii prin intermediul aplicatiei convenabile a Centrului de Control al Elgato sau prin apasarea unei taste a panoului Stream de la Elgato. Key Light este ajutat de 80 de LED-uri OSRAM premium cu 2.500 lumeni, generand practic nicio caldura.

Elgato Screen Link este o aplicatie noua pentru dispozitivele iOS, ajutand creatorii de continut sa isi impartaseasca cu usurinta modul de joc sau camera mobila.

Screen Link utilizeaza tehnologia wireless pentru a proiecta ecranul sau camera dvs. de pe un dispozitiv mobil la un computer, permitand streaming-ul live si inregistrarea fara efort cu doar doua atingeri.

Screen Link simplifica crearea de continut prin conectarea dispozitivului mobil la PC-ul dvs, conectandu-se direct la aplicatii populare, cum ar fi OBS Studio si Streamlabs OBS.

Screen Link este disponibil ca o descarcare gratuita, capabila sa transmita live pana la 15 minute pe sesiune, cu optiunea de a trece la functionalitatea nelimitata completa a Screen Link Pro pentru o achizitie unica de 9.99 dolari.

Mult asteptatul Stream Deck SDK dezlantuie puterea completa a Elgato Stream Deck. De la lansarea popularului broadcast controller in mai 2017, Elgato a continuat sa integreze un numar din ce in ce mai mare de aplicatii si platforme in software-ul sau, dar Stream Deck SDK deschide acum posibilitati nelimitate.Disponibil imediat ca parte a actualizarii gratuite 4.0 a Stream Deck, acum oricine poate dezvolta actiuni personalizate pentru Stream Deck si Stream Deck Mini, oferindu-le capabilitati mult mai mari. Elgato este mandru sa lanseze Stream Deck SDK alaturi cinci parteneri: NewBlueFX, Voicemod, StreamElements, Soundflow si vMix. Toti utilizatorii pot descarca plugin-urile dezvoltate de acesti parteneri. De asemenea, vor fi disponibile mult mai multe in curand.

Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock va ajuta sa profitati la maximum de portul Thunderbolt 3 de la Mac sau PC, permitandu-va sa conectati toate dispozitivele dvs. preferate cu un singur cablu la puterea completa, cu o viteza de transfer de 40 Gb / s.

Thunderbolt 3 Pro Dock este echipat cu doua porturi USB 3.1 Gen 2 Type C, doua porturi USB 3.1 Gen 1, porturi Thunderbolt 3, DisplayPort 1.2, un port Ethernet Gigabit si casti cu iesire audio 3.5 mm.

Un nou cititor de carduri SD / micro SD va fi, de asemenea, un plus bine venit pentru creatorii de continut si utilizatorii camerelor. Indiferent daca este vorba de cresterea productivitatii, crearea de continut sau jocuri, Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock va conecteaza la toate dispozitivele dvs. printr-un singur cablu.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.