Seagate Technology anunta o extensie a portofoliului cu numeroase noi modele, incluzand noi SSD-uri la CES 2019. De la gameri la gurus ai Instagramului si vizionari creativi, Seagate ofera solutii de stocare a datelor care permit utilizatorilor sa traiasca cat mai bine din punct de vedere digital in contextul de astazi care este in continua schimbare.

Astazi, consumatorii au mai multe modalitati ca oricand sa consume continut, conducand nevoia de a crea, distribui si gestiona eficient datele. Potrivit unui studiu IDC sponsorizat de Seagate, cinci miliarde de consumatori interactioneaza in prezent cu date in fiecare zi. Pana in 2025, numarul va ajunge la sase miliarde, sau 75% din populatia lumii.

Consumatorii au nevoie de metode fiabile de a colecta, proteja, gestiona si accesa o buna parte din aceste date si cele mai recente produse ale Seagate – inclusiv LaCie Mobile Drive, LaCie Mobile SSD, HDD Seagate Backup Plus, FireCuda 510 si BarraCuda 510 SSD-uri interne si IronWolf 110 NAS SSD – sunt concepute pentru a se potrivi unei varietati de nevoi de stocare a datelor.

Un simbol pentru stocarea cu stil

Brand-ul premium de la Seagate, Lacie continua sa livreze solutii de stocare reprezentative pentru toti utilizatorii care isi doresc un design perfect. LaCie Mobile Drive este ideal pentru o librarie digitala in continua crestere cu a sa capacitate fiind limitata la un masiv 5 TB. Iar cand este nevoie de un transfer rapid de fisiere, LaCie Mobile SSD reprezinta solutia perfecta cu viteze de pana la 540 MB/s si capacitati de stocare de pana la 2 TB.

Solutia de stocare pentru amintirile tale favorite

Fotografii, filme, documente, telefoane, tablete, laptopuri. Actualul consumator are o lume digitala formata din mai multe parti. Seagate Backup Plus este o familie de hard disk-uri portabile externe pentru a ajuta la echilibrul zilnic al vietii si a oferi liniste.

Backup Plus Slim (capacitati 1TB si 2TB) si Backup Plus Portable (capacitati 4TB si 5TB) sunt echipate cu finisaje din aluminiu disponibile in negru, albastru si argint si ofera backup automat.

Avantajul tau rapid in gaming

Nu te teme, jucatorule de PC. In epoca Esports si live-stream, Seagate iti ia in serios nevoia de viteza. FireCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD ofera performante ridicate, cu viteze mari de citire si scriere pentru experienta de joc perfecta. Procesarea video clara 4K si IOPS mare permite jucatorilor sa ruleze mai multe fluxuri si programe video simultane – esentiale pentru inregistrarea pe gameplay si streaming.Pentru o persoana care face multitasking de calitate si solicita performanta, modelul BarraCuda 510 M.2 PCIe NVMe SSD ofera viteze superioare pentru accelerarea aplicatiilor, cu un factor de forma ultra-mic pentru laptopuri ultra-subtiri, mini-PC-uri si desktop-uri. Este tot ce va place despre marca BarraCuda, acum intr-un factor de forma M.2.

Primul SSD construit special pentru NAS

SSD-ul IronWolf 110 de la Seagate este primul SSD din lume construit pentru NAS. Acesta este conceput pentru fiabilitate la nivel enterprise, este construit sa functioneze non-stop si ofera capacitati de pana la 3,84 TB.Tehnologia exclusiva Durawrite de la Seagate va ajuta sa accelerati citirea si scrierea, sa extindeti durata de viata a flash-ului si sa furnizeze pana la 7000 TBW pe unitatea de capacitate de 3,84 TB.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.