Deep Silver si 4A Games lanseaza un nou trailer pentru Metro Exodus, dezvaluind mai multe despre povestea si gameplay-ul jocului. Noul trailer Metro Exodus pune bazele unei povestiri epice despre brutalitate, razboi si speranta, toate impachetate intr-un gameplay senzational.

La baza sa, Metro Exodus pare sa fie o poveste despre speranta. Cu o sansa imposibila de supravietuire, intr-o lume ruinata si lipsita de viata, Artyom si echipa lui de rangeri au supravietuit traind in subteran timp de zeci de ani.

Dupa ce bombele au disparut si au transformat lumea intr-un holocaust nuclear, omul a fost fortat sa se adanceasca in subteran pentru a continua sa traiasca. Dar au existat intotdeauna povesti despre un loc dincolo de metrou care nu a fost distrus, un loc cu lumina solara, caldura si briza aerului. Aici incepe povestea lui Metro Exodus – ca un exod format din intuneric si in lumina.

Chiar daca nu este o utopie, trebuie sa se aventureze in orasele si tunelurile cufundate in intuneric. Noul trailer pune accent pe poveste si ilustreaza foarte multe, de la secvente de speranta si nadejde la lupta si razboi. Iesirea din metrou este doar inceputul, problemele lui Artyom continua sa se mareasca pe masura ce mai multe factiuni si triburi razboinice lupta unii impotriva celorlalti. Lumea de la suprafata nemaifiind una pasnica, ci una dominata de razboaie sangeroase.

„Povestit din perspectiva Annei, cel mai bun lunetist al Ordinului Spartan si sotia lui Artyom, Story Trailer-ul exploreaza lumea ostila a Metro Exodus care asteapta echipajul Aurora, in timp ce ei fug de ruinele Moscovei si se aventureaza de-a lungul unei calatorii in necunoscut. Artyom a crezut intotdeauna ca exista viata dincolo de metrou – acum sperantele si visele lui vor fi supuse testului final”.

4A Games optimizeaza Metro Exodus pentru PC folosind tehnologia ray tracing in timp real, alimentata de noile placi GeForce RTX de la Nvidia. Asta inseamna ca jucatorii de PC se vor putea bucura la maximum atat de frumusetea, cat si de tematica jocului.

De asemenea, jocul va fi lansat pe 15 februarie 2019 pe PS4, Xbox One si PC.

Similar Articles

One thought on “Trailer nou pentru Metro Exodus

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.