XPG, furnizor de produse performante pentru gameri, profesionistii Esports si pasionatii de tehnologie, anunta lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema „Invasion has begun”.

Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si SSD-uri.

In plus, XPG va prezenta in premiera noul sau notebook de gaming, un mini-PC si un monitor, semnalandu-si astfel implicarea in aceasta categorie de produse.

Profitand de competentele dobandite in productia de memorii si sisteme de stocare pentru jocuri, XPG isi extinde gama de produse pentru a include calculatoare si monitoare de gaming.

La standul XPG, vizitatorii vor putea descoperi in exclusivitate noul XPG Xenia 15. Dezvoltat in colaborare cu Intel, primul laptop de gaming din portofoliul sau de produse, ce vine cu un display de 15,6” IPS Full HD, cel mai recent procesor Intel Core i7 din generația a 9-a si solutia proprietara XPG M.2 premiata internațional SX8200 Pro.

XPG Photon este un monitor IPS de 27” care introduce tehnologia Vivid Color Eye-Safe Display de la PixelDisplay Inc, pentru prima data pe un monitor de gaming.

Aceasta noua tehnologie ofera o experiența excelenta pentru utilizatorii care se joaca pe timpul nopții, reducând oboseala ochilor prin eliminarea luminii albastre nocive. Soluția are avantajul de a oferi o gama larga de culori in timpul zilei si o experiența uimitoare, cu culori pline de viața, pe timp de noapte.

Gama de memorii DRAM si SSD-uri prezentata de XPG include trei noi SSD-uri concept PCIe Gen4 (SAGE, INDIGO si PEARL) cu viteze de citire/scriere de pâna la 7000/6000 MB/s si suport pentru NVMe 1.4, precum si pentru cea mai recenta platforma AMD, fiind astfel ideale pentru gameri, creatori si aplicații 5G.

SSD-urile SU630 si SX8100, ambele cu o capacitate de pâna la 4TB, pot fi admirate la standul XPG alaturi de SSD-urile externe SE900G si SE770G RGB. Pe lânga produsele menționate mai sus, XPG va evidentia si doua noi module concept RGB DRAM (XPG DARKMOON si XPG SYDYRU) cu frecvente de pana la 4800MHz si capacitați de pâna la 32 GB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.