Cherry tocmai au anuntat linia lor de switch-uri MX sub forma low profile, adica cu inaltime mica. Asta inseamna ca tastaturile mecanice pentru laptop-uri vor arata in sfarsit decent.

Cu alte cuvinte, era laptop-urilor cu tastaturi desprinse din anii 1980 se cam apropie de sfarsit. Stiu ca tastaturile mecanice pe laptop-uri suna al naibii de bine, dar sunt ridicole.

Desi sunt fan al acestor tastaturi si imi e imposibil sa folosesc altceva, nu mi-as dori un laptop cu astfel de tastatura, ca GT80 de la MSI, de exemplu.

Nu va ganditi ca Cherry au inventat roata. Nu sunt primele switch-uri de pe piata in acest format, dar sunt primele lor switch-uri low profile.

De ce ar trebui sa iti pese? Ca ei sunt „tatici” cand vine vorba de switch-uri pentru tastaturi mecanice.

Switch-urile MX Low Proifile RGB pe care le-au prezentat la CES sunt liniare precum cele Red, clasice.

Totusi, fiind mai mici, au si o cursa mai mica. In loc de 4mm cat au cele pe care le stie toata lumea, MX Low Profile parcurg o distanta de 3,2mm.

Durata aproximativa de viata este de 50 de milioane de apasari si asta fara sa se degradeze calitatea in vreun fel.

Despre preturi nu au spus nimic si nici despre disponibilitate. Dar putem fi siguri ca vom vedea de la Corsair ceva cat mai curand.

In ultima vreme ei au fost mereu abonati la cele mai noi switch-uri de la Cherry si tind sa cred ca la fel se va intampla si in cazul acestor switch-uri low profile.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.