Aveaţi cumva impresia că a scăpat detaliul ăsta vreunui producător de accesorii? Aşa se pare pentru că SteelSeries s-au gândit  abia acum că nu există un mod mai bun de a închide gura celor care trăncănesc despre efectele nasoale ale monitorului asupra ochilor. SS Scope sunt o pereche de ochelari pentru jucătorii profesionişti şi cei care zac precum legumele în faţa monitorului cu orele.

SteelSeries Scope sunt ochelarii pe care i-a visat orice gamer: design sport al ramelor (e-sports ), lentile colorate – pentru că pot fi folosiţi şi outdoor şi cel mai interesant lucru – cu ajutorul unei prescripţii medicale puteţi comanda lentile custom, care să vă corecteze defectele ochilor. Pe lângă aceste aspecte, SteelSeries spune că Scope reduc glare-ul  şi cresc nivelul contrastului monitorului pentru creşterea acurateţii şi în plus, lentilele au o formă wide, exact ca ochelarii folosiţi de biciclişti, pentru vederea periferică.

Ca specificaţii tehnice nu pot să vă spun decât că ramele sunt produse de Gunnar Optiks iar lentilele sunt Zeiss. Lentilele „default” au dioptrii de +0.20 pentru a compensa distanţa dintre ochii jucătorului şi monitor şi a elimina oboseala ochilor.

SteelSeries Scope vor fi în curând disponibili pentru comenzi pe site-ul SS şi Gunnar Optiks la un preţ de 99€ pentru Europa sau 99$ pentru US.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.