Sibogy este numele dezvoltatorului care s-a apucat de acest proiect, DOOMED: Demons of the Nether. La baza, el vrea sa replicheze DOOM 2016 in Minecraft ca o mapa de adventure. A inceput acum 6 luni, si face progrese rapide!

A atras atentia comunitatii de pe subreddit-ul r/Minecraft, unde postarea sa a adunat 56.000 de upvote-uri, ajungand usor cea mai votata a zilei. Apropo, a primit si o TONA de award-uri.

In video puteti observa diferitele arme si animatii, HUD-ul cu viata si scut, lazile cu munitie, inamicii diferiti, efectele A/V, muzica si, evident, mediul. Pe canalul sau de YT, Sibogy face video-uri scurte in care prezinta micile aditii pentru mapa sa. Spre exemplu, a integrat collectables din jocul original, a recreat un BFG functional, Gore Nest-urile, sau deja nelipsitul fierastrau.

Ambitiosul mester a facut si o pagina web Cardd pentru o scurta prezentare a visului sau. De asemenea, il gasiti pe Planet Minecraft sau va puteti implica activ ofering feedback pe Discord.

Recent, in iulie, cineva tocmai a reusit sa joace primul DOOM in Minecraft pe un Windows 95 in-game. Si, ce sa vezi, tot Reddit a fost sursa informatiei. 🙂

Harta lui Sibogy duce mai departe meme-ul „DOOM merge pe orice”, dar face un pas in plus, deoarece acest proiect poate fi vazut ca un Remake in sine al unui joc vechi de aproape 5 ani. Spre deosebire de un frigider cu XCloud si Eternal pe el.

Similar Articles

One thought on “Cineva recreeaza DOOM 2016 in Minecraft

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.