Bethesda isi extinde franciza DOOM pe platformele mobile. Mighty DOOM a fost anuntat pentru Android si dispune deja de early access!

Adaptarea francizei pentru platforma mobila prezinta o viziune cu care fanii au interactionat pana acum doar ca niste collectables in DOOM 2016 si Eternal. Jocul este un top down shooter cu o grafica aidom stilului slapstick. Din key art si trailerul neoficial, transmite un vibe „dragalas”.

In Mighty DOOM, jucatorul trebuie sa parcurga o serie de harti structurate pe nivele si sa invinga demonii iadului cu ajutorul tacticii si al modulelor de upgrade valabile. (All praise RNGesus and the in-game purchase systems!)

Din trailer deducem natura simplista: Doom Slayer incepe intr-o camera, elimina toti inamicii, apoi trece la urmatoarea. Functioneaza ca-ntr-un Roguelike. Camerele sunt populate cu diverse obstacole si oponenti, iar un run se incheie cu un boss final.

Din fericire, Mighty DOOM va fi disponibil gratuit pe Android via Google Play Store . Deocamdata early access-ul e valabil doar in Noua Zeelanda.

Din nefericire, este clar din capturile de ecran existente ca jocul este dependent de tranzactii in-game. Exista deja trei valute si pare ca performanta jucatorului se bazeaza pe modulele de upgrade. Asta prezice o semi-dependenta de magazinul virtual.

Desi e de inteles ca fiecare produs trebuie sa aduca profit dezvoltatorilor, gamerii de mobil se confrunta cu o dilema. „Merita sa cumpar un titlu integral sau pot descarca gratuit unul cu loot crates si drop wheel?”

Deocamdata, Bethesda nu a anuntat oficial Mighty DOOM, spunand ca initiativa este doar un test. Deci, nu exista o data exacta de lansare.

Bethesda incearca sa multi si ultimul strop din vacuta DOOM. Pe 29 martie, a fost lansat DOOM VR, un fast paced action shooter cu un potential imens pentru genul horror.

Similar Articles

One thought on “Mighty DOOM intra in early acces pe Google Play

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.