V-au mai povestit colegii mei de CM Storm, subdivizia dedicată gamerilor a celor de la CoolerMaster. Ei bine, deşi CoolerMaster are o întreagă linie de carcase care fac o mulţime de pasionaţi sa saliveze şi să viseze, CM Storm ridică din nou ştacheta cu o nouă adiţie, CM Storm Enforcer. Cu alte cuvinte, cei de la CoolerMaster îşi fac competiţie singuri.

CM Storm Enforcer este printre cele mai încăpătoare carcase aftermarket. Ca să cârcotesc puţin, designul este parcă inspirat de carcasele celor de la Alienware, inclusiv culorile.

Full-ATX, cu cinci bay-uri de 5.25″ şi patru de 2.5″ , un front panel care include doi conectori pentru USB 3.0 şi un sistem inovativ care permite înlăturarea sau mutarea cage-ului destinat HDD-urilor pentru a permite instalarea unor monştri ca GTX590 , Enforcer se prezintă ca fiind una dintre cele mai versatile carcase de pe piaţă.

Sistemul de wire management şi cele două ventilatoare – 1*200mm intake şi 1*120mm exhaust – permit un airflow bun, iar filtrele de praf care au devenit un standard pentru carcasele CoolerMaster nu te obligă să desfaci carcasa prea des.

Panoul lateral este din plexiglas şi poate expune noua ta configuraţie multi-GPU cu Radeon 6990 sau un o placă video… normală. După buget, „coane Fănică”.

Un alt lucru interesant este sistemul „Storm Guard”, care nu este altceva decât un anti-furt pentru perifericele din dotare. Cine ar vrea să rămână fără tastatură sau mouse la un LAN Party. Eu cu siguranţă nu. Dar s-o spunem p-aia dreaptă – cine ar căra la un LAN o carcasă a cărei masă, goală atinge 8.9 Kg?

CM Storm Enforcer nu este disponibilă, deocamdată, dar urmează să ajungă foarte curând în magazine la un preţ estimativ de ~90 Euro.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.