Corsair, unul dintre cei mai mari producatori de componente PC Gaming, a lansat ieri la Computex software-ul Corsair iCUE, care iti permite sa te joci cu luminile RGB de pe o multime de produse ale companiei. De asemenea, acestia au lansat noile memorii RAM Venegance RGB Pro DDR4 si carcasa Obsidian Series 500D RGB SE. Pentru inceput, sa le luam pe rand si sa incepem mai intai cu software-ul iCUE.

Aceasta interfata iti permite sa ai un control dinamic al luminii, racirii, monitorisarea sistemului si personalizarea acestuia. Poti face acest lucru cu ajutorul a unei serii de produse de la Corsair, precum tastaturi, mouse-uri, coolere de procesoare. In plus, cele doua produse lansate o data cu software-ul le poti sincroniza cu ajutorul unui click. Software-ul ofera control inteligent cu posibilitati nelimitate, combinand sicronizarea luminii si monitorizarea in adancime intr-o singura interfata.

Memoriile RAM Venegance RGB Pro DDR4, prezinta zone cu luminare RGB care se poate controla cu software-ul amintit mai devreme. Instalarea este foarte usoara. Introduceti memoriile in slot-urile DIMM de pe placile de baza cu chipset Intel sau AMD care au suport DDR4. Porniti Corsair iCUE si tot ce va mai ramane este sa va realizati configurarea dupa preferinte, fara alte cabluri. Memoriile vin cu viteze de pana la 4.600MHz si sunt disponibile in capacitati de 16, 32 si 64GB de memorie interna. De asemenea, sunt compatibile cu XMP 2.0.

Carcasa Obsidian 500D RGB SE este varianta imbunatatita a Obsidian 500D. Aceasta vine cu o sticla securizata premium, inchisa la culoare. In plus, are si trei ventilatoare LL120 RGB, fiecare cu 16 LED-uril; totalul acestora fiind de 48 de LED-uri. LED-urile digitale fac parte tot din portofoliul Corsair, mai exact carcasa are LED-uri Commander PRO si un fan controller.

iCUE, pe langa ce ofera pana acum, acesta, mai poate sa ajusteze viteza procesorului si a placii video sau temperatura sistemului pentru a oferi un nivel cat mai scazut al zgomotului sau chiar sa nu se auda deloc. Sticla securizata de culoare inchisa se combina perfect cu foaia de aluminiu din partea de sus a carcasei. Designe-ul acesteia este unul premium care este pregatit sa gazduiasca cele mai ambitioase constructii. Pretul acesteia este de 250 de dolari americani.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.