Corsair anunta compatibilitatea perifericelor de gaming, mouse-ul si tastatura, cu Microsoft Xbox One. Vor fi suportate atat mouse-urile de tip wireless, cat si cele cu fir.

De asemenea, recent Microsoft a facut si el un anunt privind extinderea suportului periferic pentru consola. Acum, jucatorii pot profita de perifericele de gaming ale companiei Corsair pentru a juca jocuri cu tastatura si mouse-ul pe o platforma complet noua – Xbox One.

Cu noua compatibilitate pentru tastaturi si mousi la consola, dezvoltatorii pot alege acum sa adauge suport pentru aceste dispozitive la jocurile lor. Primele jocuri Xbox One care vor primi suportul periferic sunt: Fortnite, Warframe si Minecraft. Pe viitor vor fi mai multe care vor beneficia de acest suport.

Corsair anunta compatibilitatea perifericelor de gaming cu Xbox One

Microsoft se concentreaza pe colaborarea cu dezvoltatorii pentru a se asigura ca aceste jocuri sunt distractive si echilibrate corespunzator indiferent de modul in care jucatorii decid sa le controleze.

Jucatorii de Xbox One au la dispozitie aceeasi precizie si fiabilitate, de la perifericele Corsair, la fel ca jucatorii de PC. Corsair lucreaza pentru a asigura o experienta extraordinara pe Xbox One si asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu echipa Xbox pentru a furniza si mai multe periferice compatibile pe viitor.

Pe langa parteneriatul cu echipa Xbox, Corsair promite sa colaboreze mai mult cu Microsoft la numeroase alte proiecte, printre care Mixer, serviciul de livestreaming pe care Microsoft il va lansa in viitor.

Prin Elgato, brandul secundar al companiei Corsair pentru creatorii de continut, streamerii de pe Mixer vor putea sa-si imbunatateasca live-urile prin integrarea dispozitivului Elgato Stream Deck, impreuna cu alte initiative interesante in curs de dezvoltare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.