gigabyteGIGABYTE lansează cea mai nouă tehnologie Ultra Durable 5, ce folosește o gamă de componente capabile de curenți mari incluzând circuitele integrate IR3550 PowIRstage cotate cu cel mai mare curent, 60A, ce oferă energie, operare rece și eficientă și durată de viață extinsă a plăcii de bază.

 

 

Ultra Durable 5 include componente capabile de curenți mari pentru zona de alimentare a CPU, cum ar fi circuitele integrate IR3550 PowIRstage, PCB cu 2X Cupru și Bobine cu Miez de Ferită pentru curenți mari, toate acestea împreună fiind capabile să coboare temperaturile cu până la 60°C* mai puțin față de plăcile de bază tradiționale.

Circuitele integrate premiate IR3550 PowIRstage® au o eficiență energetică crescută și sunt cele mai înalt cotate Power Stage din industrie, capabile să ofere până la 60A. Astfel se asigură cea mai bună livrare de energie către CPU, pentru operare mai stabilă și performanțe mai bune de overclocking. Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable 5 folosesc atât controllere digitale PWM de la IR cât și circuite integrate IR PowIRstage , pentru un sistem de livrare de energie uniformă.

Circuitele integrate IR3550 PowIRstage® conțin un MOSFET driver IC specializat setat perfect pentru perechea de MOSFET. Prin încapsularea împreună a Driver+MOSFET, IR a proiectat acest driver pentru a optimiza acest modul pentru o mai mare eficiență.

 

ultra-durable5

 

Plăci de bază GIGABYTE Ultra Durable 5

Intel X79 Express Chipset:

  • GA-X79S-UP5 WIFI

    GA-X79S-UP5

    GA-X79-UP4

Intel Z77 Express Chipset:

  • GA-Z77X-UP7

    GA-Z77X-UP5 TH

    GA-Z77X-UP4 TH

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.