Lansarea celui mai nou titlu din seria Assassin’s Creed, denumit Black Flag, se apropie cu paşi repezi. Iată că NVIDIA şi Ubisoft Polonia au decis să organizeze un concurs de cosplay pentru fanii seriei.

Ştiu, primul lucru la care v-aţi gândit a fost „De ce mă interesează pe mine chestia asta când e numai pentru polonezi?”. Ei bine, răspunsul este că acest concurs este disponibil pentru toţi cetăţenii Uniunii Europene, iar asta ne include şi pe noi. Premiul cel mare este de nu mai puţin de 1000 Euro. Tentant, nu?

Participarea la concurs presupune realizarea unui costum inspirat de cel al personajului principal din Black Flag, pe al său nume Edward Kenway. Acest costum trebuie să conţină şi sigla NVIDIA Claw. Pentru înscriere sunt necesare minim cinci poze cu costumul în stadiul de pregătire şi tot minim cinci cu el complet. Opţional, puteţi să includeţi şi un material video. Pentru mai multe detalii în privinţa concursului, a regulilor de înscriere şi pentru validarea înscrierilor aveţi la dispoziţie pagina oficială a concursului.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.