Dupa cum era de asteptat, Zenimax Online Studios au promis ca vor face tot posibilul pentru a face viata jucatorului de Elder Scrolls Online una mai buna. Insa cu toate acestea, cat de mult va dura pana cand vor adauga tot continutul promis?

Matt Firor, Game Designerul jocului ne promite ca lupta impotriva gold farmerilor si a botilor care spameaza chat-ul jocului cu mesaje de tip „WAN BAI GALD?”, va culmina cu un val masiv de ban-uri, o polita agresiva de a gasi astfel de farmeri pentru a ii raporta intr-un mod public, precum si o initiativa a departamentului de Game Masters care vor bana activ sute de comercianti de aur.

Pe langa aceasta cruciada, Matt Firor ne promite ca pana la sfarsitul anului ne putem astepta la o lista impresionanta de continut gata pregatit pentru toti cei abonati la joc.

Lista cu promisiuni include urmatoarele:

– Quest-uri noi pentru Thieves Guild si Dark Brotherhood

– Un FoV slider

– Un sistem nou ce permite jucatorilor sa se intalneasca mai usor pe taramul Tamriel

– Un sistem de criminalitate si justitie ce va permite jucatorilor sa fure obiecte din lume, sa ucida NPC-uri dupa bunul plac si in acelasi timp sa infrunte si consecintele acestor actiuni

– Un sistem de personalizare al armurilor mai robust

– Doua dungeon-uri pentru Veterani – Crypt of Hearts si City of Ash

– Spellcrafting

– Curse de cai

– O arena pentru PvP – Dragonstar Arena si un dungeon PvP in Cyrodill

– Imbunatatiri si noi sisteme pentru toate profesiile disponibile, in special pescuitul.

– Un Looking for Group mai comprehensiv

– Animatii noi

– Multe imbunatatiri in structura guildelor precum insignii personalizate, tabard-uri, ranguri, o noua interfata pentru Guild Store si un nou feature numit Guild Kiosks ce va permite guildelor sa faca comert cu oricine din joc

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.