Ce este cu Kevin Spacey si ce cauta intr-un titlu Call of Duty? Se pare ca studio-ul Sledgehammer Games a decis sa propulseze seria Modern Warfare in viitorul apropiat, unde protagonistul serialului House of Cards este una din figurile cheie ale unui joc CoD.

Call of Duty: Advanced Warfare este noul FPS din franciza mamut a publisherului Activision. Sledgehammer Games au dezvaluit astazi ca vor face un make over a la Black Ops 2 seriei Modern Warfare. De data aceasta, actiunea va avea loc nu intr-o singura locatie, ci pe intregul mapamond unde o corporatie militara privata are de gand sa joace cartea aceea cu „dominatia globala”/

Ce inseamna asta? Inseamna ca gadget-urile, echipamentul de lupta, vehiculele si tot ce colcaie prin acel joc va fi „from the damned future”. In stilul clasic de dezvaluire Activision, Advanced Warfare a primit un mic trailer ce prezinta cate ceva din componenta narativa a jocului single player, urmand ca lansarea unui gameplay trailer in toata regula sa apara la E3, dupa care sa aflam mai multe despre componenta de Multiplayer aproape de lansarea jocului.

Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat pentru PC, Xbox One si Playstation 4 pe data de 4 Noiembrie a acestui an.

http://www.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU 

p.s Din pacate, Kevin Spacey NU va fi protagonistul acestui joc (cel putin cel cu care nu vom juca), caci mai mult ca sigur ca vom fi pusi in bocancii unui soldat de tip „BRO DUDER”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.