Foarte curand va veti da seama ce inseamna sa fii un bucatar adevarat. Suflecati-va manecile si incalziti cuptorul, deoarece Simulatorul de gatit va fi disponibil pe Steam incepand cu 6 decembrie. Aceasta bucatarie va fi noua ta acasa de la Wastelands Interactive, studioul de jocuri polonez din Łódź si PlayWay – editorul.

O oala supravegheata nu ia foc niciodata!

Puneti-va in pielea bucatarului si adaugati un gust de fericire vietii clientilor dvs. Preferati retete bine-cunoscute? E in regula. Dar ce se intampla daca va simtiti un pic zburdalnic si doriti sa incercati ceva nou pentru o schimbare? Porniti cuptoarele! Taiati, amestecati, coaceti, prajiti si gatiti. Bucataria este locul tau personalizabil din joc si depinde de tine sa stii ce trebuie sa faci. Tu esti virtuozul aici, la urma urmei.

Startul poate fi dur, ce-i drept, dar practica este perfecta. Ai incredere in noi! Nu stiu de unde sa incep? De exemplu, incercati sa va pregatiti cina. Aveti la dispozitie un simulator ultra-realist.

Cerinte de sistem

Minime:

Sistem de operare Windows 7
Procesor i5 3550 / FX-8350
Memorie 6 GB RAM
Placa video GTX 660Ti / R9 270X
DirectX Versiunea 9.0c
 Spatiu pe hard disk 6 GB

Recomandate:

Sistem de operare Windows 10
Procesor i5 4570 / Ryzen 7 1700x
Memorie 16 GB RAM
Placa video GTX 1060 6GB / RX 480 8GB
DirectX Versiunea 11
 Spatiu pe hard disk 6 GB

Ai jonglat vreodata cu paprika? Ar putea fi un lucru ciudat de facut in fata familiei, dar hei! Tu esti seful, nu? Fa ce vrei tu, chiar daca nu gatesti. Simtiti-va liberi sa incercati in bucataria din Simulatorul de gatit tot ce va trece prin cap.

Daca lucrurile se incalzesc prea mult, puteti fi pompierul care salveaza ziua in modul cel mai incantator. La urma urmei, simulatorul de gatit este ceea ce vrei sa fie. Indiferent daca doriti sa va stapaniti toate abilitatile de gatit sau sa alergati in jurul bucatariei, sa zdrobiti dovleci si sa creati o pictura cu ketchup – acesta este jocul pe care vi-l doriti!

Jocul va fi disponibil pe Steam incepand cu 6 decembrie. Acesta vine in urmatoarele limbi: engleza, germana, spaniola, chineza, rusa si poloneza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.