Toti avem probleme cand vine vorba de adaptarea grip-ului nostru la mouse-ul nou pe care abia il folosim de cateva zile. CM MasterMouse Pro L promite sa rezolve aceasta problema cu o noua metoda de customizare.

 

Noul mouse de la Cooler Master vine la cutie cu doua panel-urile de diferite dimensiuni pentru partea de sus a mouse-ului, cat si cu doua seturi de panel-uri magnetice pentru margini. In acelasi timp, fiecare dintre aceste panel-uri vine in texturi diferite. Astfel, mouse-ul MasterMouse Pro L ne permite o customizare foarte avansata, incat prin combinatiile pe care le vom face cu panel-urile sa fim multumiti de grip-ul pe care il avem pe mouse. Daca nici asta nu e destul, CM ne pune la dispozitie un fisier 3D care se poate edita si printa (cu o imprimanta 3D, desigur). In acest mod, utilizatorul isi poate construi propriile panel-uri si poate spune, intr-adevar, ca are un mouse unic.

Cat despre iluminare, mouse-ul are trei zone care se pot ilumina RGB independent una de cealalta. De asemenea, se pot seta profile pentru iluminare.

1

Ca tot veni vorba de profile, profilele nu se rezuma doar la iluminare. MasterMouse Pro L dispune de un procesor de 32 de biti ARM cu o memorie on-board de 512 KB. Butoanele programate si DPI-ul sunt doar unele dintre setarile care se vor salva, iar cand folosesti mouse-ul la un alt PC, nu vei mai fi nevoit sa iti reconfigurezi mouse-ul CoolerMaster. Daca doresti sa schimbi profilele, exista si un buton pentru a face acest lucru.

Exista 8 butoane programabile la numar, dar numarul se poate mari la 15 datorita functiei Storm Tactix (cel mai probabil prin combinatii). Toate aceste configuratii enumerate mai sus se realizeaza prin software-ul CM Portal, un soft folosit de toate perifericele Cooler Master..

In Europa, CM MasterMouse Pro L este disponibil la retaileri incepand cu 23 august 2016 la un pret sugerat de 60 de euro. Un pret bun, daca stam sa ne gandim ca ne putem printa propriile suprafete pentru mouse – de la textura pana la forma. Yay.

2

3

4

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.