Corsair lanseaza astazi modelul 500D, care vine ca o completare pentru seria de carcase Obsidian.

Punctul forte al seriei Obsidian este design-ul elegant si minimalist, iar  modelul 500D proaspat lansat contribuie cu panouri laterale de calitate superioara din sticla de cea mai buna calitate si elemente din aluminiu curbat pentru a crea o carcasa care va face fata cu brio vremurilor de astazi, combinand design-ul minimalist regasit pe celelalte modele cu cele mai bune elemente premium.

Corsair lanseaza sursa Obsidian 500D

Aluminiul din care este facuta carcasa are ca scop durabilitatea pe termen lung a acesteia, iar sticla din partile laterale este resitenta la socuri.

In interior, modelul 500D ofera cele mai recente caracteristici pe care mai toate sursele le au, in asa fel incat sa aveti o experienta placuta, silentioasa cat si de lunga durata.

Acesta vine cu doua ventilatoare SP120 si Corsair Direct Airflow Path  incluse pentru a va scuti portofelul, oferind un spatiu de pana la 6 ventilatoare de 120 mm sau pana la un radiator de 360 ​​mm pentru cele mai ambitioase set-up-uri de racire.

Corsair lanseaza sursa Obsidian 500D

Modelul 500D suporta pana la 2 HDD-uri de 3,5 inci si 3 SSD-uri de 2,5 inci, oferind un spatiu de stocare expansiv, iar in partea frontala, veti gasi USB 3.0 (2x) de mare viteza, precum si 1x USB 3.1 Gen-2 Type-C si jack-uri audio HD de 3.5 mm.

In concluzie, Corsair a facut o treaba buna si bine gandita in asa fel incat sa aveti spatiu suficient pentru a monta orice componenta hardware de care aveti nevoie cat si un aspect elegenat imbunatatit fata de celelalte modele ale gamei Obsidian.

Specifiactii

  • Material: Metal ABS / Aluminum / 3mm Tempered Glass
  • Internal Drive Bay: 3.5″ x2 / 2.5″ x 23
  • M/B Form Factor: ATX / Micro-ATX /Mini-ITX  (Max: 12” x 10.5”)
  • Power Supply: ATX 12V, PSII Size and EPS up to 225 mm
  • I/O Port: USB 3.0 x 2, 1x USB 3.1 Gen-2 Type-C HD Audio
  • Expansion Slot: PCI-E Slot x 7
  • High-End Graphic Card up to 370 mm
  • Dimension (HxWxD): 508mm x 233mm x 502mm

Disponibilitate

Corsair Obsidian 500D planuieste sa loveasca magazinele cat de curand, iar acesta va putea fi gasit la toti comercianti si distribuitori autorizati Corsair, precum si direct din magazinul web Corsair.

Obsidian 500D vine la pretul de 140-150 de dolari, aproximativ  560-529 de lei, iar legat de aparitia sa in Romania nu se stie nimic deocamdata.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.