Corsair a prezentat astazi cea mai recenta versiune a seriei de carcase Carbide, si anume SPEC-06 RGB. Cu un panou lateral din sticla si un panou frontal luminat de RGB, carcasa evidentiaza un aspect indraznet, in timp ce design-ul Direct Airflow Path ofera racirea corespunzatoare celor mai fierbinti componente ale sistemului.

Cu un panou lateral specaculos din sticla, carcasa SPEC-06 RGB asigura un sistem cu stil, acompaniat de o curba RGB care se afla in panoul frontal. Iluminarea frontala RGB integrata este controlata cu usurinta de un controler incorporat cu trei comutatoare care adauga iluminare sistemului dvs, cu sapte culori diferite, doua viteze de iluminare si cinci moduri de schimbare a culorii, incluzand valuri de culoare, ‘’batai de inima’’, valuri curcubeu si multe altele.

Beneficiind de design-ul sau indraznet, SPEC-06 RGB poate gazdui o multime de optiuni hardware si de racire pentru PC-uri de ultima generatie. Doua ventilatoare de 120 mm si design-ul CORSAIR Direct Airflow Path garanteaza ca aerul rece este directionat catre cele mai fierbinti componente, cu spatiu pentru pana la sase ventilatoare (de 120 mm), avand posibilitatea de a instala chiar si cel mai mare Cooler CPU de la Corsair de 360mm.

De asemenea, permite depozitarea a pana la patru SSD-uri de 2,5 inci si doua HDD-uri de 3,5 inci, oferindu-va capacitatea de stocare de care aveti nevoie.

Interiorul carcasei SPEC-06 RGB permite o instalare rapida si usoara.

Disponibila pe alb sau negru, carcasa SPEC-06 RGB are si o varianta cu iluminare cu LED-uri unice, cum ar fi seria Carbide Corsair SPEC-06, disponibila pe alb (LED alb) sau negru (LED rosu).

Deocamdata nu se stie un pret exact al acestei carcase.

Similar Articles

One thought on “Corsair lanseaza carcasa Carbide SPEC-06 RGB

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.