Cine oare nu stie despre sistemele de racire cu apa de tip all-in-one de la Corsair din seria Hydro? Ei bine, Corsair are vesti extrem de bune pentru dumneavoastra, mai ales in cazul in care v-ati dorit dintotdeauna sa folositi un astfel de sistem de racire pe placa grafica.

Daca sistemele de racire cu apa de tip all-in-one nu ofera tocmai sporul de performanta la care va asteptati atunci cand vine vorba de racirea procesorului, nu acelasi lucru poate fi spus in privinta placilor grafice. Rezultatele excelente obtinute de AMD cu Radeon R9 295X2 dovedesc acest lucru. Dar ce se intampla atunci cand nu aveti 1500$ pentru o placa grafica? Ei bine, Corsair au luat in considerare exact aceasta intrebare si au creat Hydro HG10.

Luand in considerare denumirea, v-ati astepta la un sistem de racire complet. Cu toate acestea, Hydro HG10 este doar un simplu bracket din aluminiu anodizat de culoare neagra. Altfel spus, un suport care va permite sa instalati un cooler din seria Hydro oferit de Corsair direct pe placa video. Conform informatiilor oferite de Corsair, aveti de ales dintre urmatoarele modele: H110, H105, H100i, H100, H80i, H80, H75, H60, H55. La ora actuala este disponibil numai modelul Hydro HG10 A1 Edition, compatibil cu design-ul de referinta AMD pentru Radeon R9 290X si R9 290, insa Corsair au anuntat ca in Q3 va fi lansat si modelul HG10 N1 Edition, compatibil cu design-ul de referinta pentru GeForce GTX Titan, GTX 780 Ti, GTX 780 si GTX 770.

Hydro HG10 raceste circuitele de alimentare ale placii alaturi de cipurile de memorie RAM. Puteti sa montati pe Hydro HG10 ventilatorul turbionar folosit de sistemul de racire de referinta al placii, pe care mai apoi puteti sa-l acoperiti cu un shroud din plastic ABS negru livrat de Corsair in pachet. Pretul anuntat de Corsair este de 39.99$. Garantia (daca veti avea vreodata nevoie de asa ceva pentru o bucata de metal) este de doi ani. Mai jos aveti un clip in care va este prezentat Hydro HG10:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.