Shooterul inspirat dupa filmul si cartea Red Dawn va primi o continuare intr-un viitor la fel de apropiat unde o natiune coreeana unita invadeaza buna America de Nord din diverse motive.

Homefront 2: Electric Boogaloo sau daca vrem sa fim seriosi, Homefront: The Revolution se va baza pe aceeasi premiza a jocului din 2011, insa Crytek ne promite o experienta diferita de data aceasta.

Conform declaratiei oficiale a studioului Crytek, Homefront: The Revolution va relua actiunea primului joc, insa de data aceasta aventurile noului protagonist vor avea loc in the good ol’ sunny Philadelphia, unul dintre primele locuri lovite de invazia armatelor coreene unificate.

Pe scurt, Crytek ne promit ca vor bifa cateva lucruri pe lista de development si anume:

– Un fir narativ mult mai tragic

– O plimbare buna intr-un oras deschis, unde actiunile jucatorului vor avea consecinte asupra desfasurarii povestii

– Un FPS care va incerca sa imbine gameplay frenetic cu unul tactic

Si cam atat.

Sincer, ma cam doare undeva de povestea patriotilor revolutionar, insa sunt de parere ca multiplayer-ul primului joc a reprezentat punctul de interes al tuturor fanilor. Developerul Kaos Studios au cautat sa recreeze experienta near future a shooterului inspirat dupa Battlefield 2, anume Frontlines: Fuel of War, iar Homefront aproape ca ar fi reusit sa construiasca un gameplay mult mai activ in portiunea de multiplayer.

Din pacate, lipsa de dedicatie a dus la o moarte rapida a unui FPS care duhnea a potential. Vom afla mai multe odata cu E3 2014, insa pana atunci tot ce stim despre Homefront 2: Koreean Warfare este ca va rula pe engine-ul CryEngine3, acesta ramanand sa fie lansat candva in anul 2015 pentru PC, Xbox One si Playstation 4. Enjoy the trailer, bai patriotilor!

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.