Corsair anunta adaugarea a doi soareci de inalta performanta la gama sa extinsa de periferice de gaming. IRONCLAW RGB WIRELESS, versiunea wireless a IRONCLAW RGB, lansata la inceputul anului 2019, foloseste Corsair Slipstream Wireless Technology impreuna cu un senzor optic de 18.000 DPI pentru a oferi jucatorilor performante wireless de ultima generatie si acuratete si tracking excelente.

GLAIVE RGB PRO este versiunea imbunatatita a popularului GLAIVE RGB, cu trei gripuri laterale ce pot fi schimbate, actualizate cu un nou senzor de 18.000 DPI si iluminare RGB suplimentara. Indiferent daca jucatorii aleg libertatea wireless si forma comoda a gripurilor lui IRONCLAW RGB WIRELESS sau aderenta customizabila a GLAIVE RGB PRO, acestia vor castiga un mouse Corsair care le va spori experienta si performanta in jocuri.

IRONCLAW RGB WIRELESS pastreaza forma optimizata a palm gripului si partea cauciucata a versiunii cu cablu, adaugand in acelasi timp tehnologia Slipstream Wireless de 2,4 GHz, de la Corsair. Cu o latenta wireless de sub-1ms, o raza wireless de pana la 33 ft si inteligenta Frequency Shift (IFS) care asigura un semnal stabil chiar si in retelele wireless mai slabe, Slipstream Wireless ofera o experienta de gaming asemanatoare cu a unui mouse wired.

In plus fata de Slipstream Wireless, IRONCLAW RGB WIRELESS se poate conecta, de asemenea, prin Bluetooth cu latenta redusa, oferind o multitudine de optiuni de conectare la diverse dispozitive (laptopuri sau tablete).

Conectarea prin cablu USB permite utilizarea simultana in timpul incarcarii si cu pana la 50 de ore de viata a bateriei reincarcabile, utilizatorii putand juca zile intregi cu doar o singura incarcare. IRONCLAW RGB WIRELESS are 3 butoane in plus fata de fratele sau cu fir, pentru un total de zece butoane complet programabile, precum si o zona de iluminare RGB suplimentara pentru trei zone de iluminare dinamica pe spate si customizare mai mare.

IRONCLAW RGB WIRELESS se mandreste cu acelasi senzor optic Pixart de 18.000 DPI si switch-uri Omron ultra-durabile ca la IRGBCLAW RGB, asigurand tracking-ul, acuratetea si precizia egale cu cel mai avansat mouse wired.GLAIVE RGB PRONoul GLAIVE RGB PRO pastreaza designul lui GLAIVE RGB, avand trei gripuri schimbatoare pentru confort sporit, actualizat pentru anul 2019, cu texturi noi pentru a se potrivi oricarui stil de joc si cea mai recenta tehnologie de senzori optici.

Un senzor optic Pixart de 18.000 DPI, customizabil in 1 pasi de rezolutie DPI si cu cinci presetari de sensibilitate programabile, evidentiaza ca GLAIVE RGB PRO se incadreaza acum in gama celor mai avansati soareci de gaming. Cu sapte butoane programabile, iluminare RGB in trei zone, switch-uri Omron durabile si o noua rotita pentru scroll din aluminiu, GLAIVE RGB PRO ofera performante ridicate, alaturi de un confort sporit.

Lansarea lui IRONCLAW RGB WIRELESS si GLAIVE RGB este insotita si de doua mousepad-uri noi, proiectate special pentru profesionistii din domeniul esportului – Seria Champion de mousepad-uri premium.Primele din seria noua de produse Corsair Champion, creata cu ajutorul feedback-ului profesionistilor din domeniul esporturilor, sunt mousepad-urile MM350 si MM250 cu dimensiuni de 450 mm si 400 mm, ideale pentru utilizarea pe desktop si sensibilitatea scazuta in jocuri.

Constructia de 5 mm grosime ofera un plus de confort, in timp ce o suprafata neagra si curata iti distrage atentia la minimum. Disponibile fie cu marginea anti-rupere cusuta pe modelul MM350, fie cu marginea standard pe MM250, noile mousepad-uri din Seria Champion sunt un coechipier ideal in jocurile competitive.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.