Cu ocazia Gamescom 2019, Corsair lanseaza o noua tastatura wireless de gaming, si anume K57 RGB. Prima tastatura de gaming de la Corsair care include tehnologiile avansate de LED-uri CAPELLIX RGB si SLIPSTREAM WIRELESS, K57 RGB Wireless ofera atat iluminare RGB uimitoare, cat si confortul unei conexiuni wireless ultra-rapide, ultra-stabile.

Corsair K57 RGB Wireless dispune de iluminare RGB dinamica per-tasta, fara a sacrifica performantele datorita LED-urilor sale CAPELLIX RGB.

Incorporate prima data in memoria CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB DDR4, LED-urile CAPELLIX au o iluminare mai intensa cu 60% si sunt cu pana la 60% mai eficiente decat LED-urile conventionale, oferindu-i astfel lui K57 RGB Wireless o durata de viata a bateriei de pana la 35 de ore la o singura incarcare, chiar si cu iluminare RGB pornita, astfel incat sa puteti petrece mai mult timp savurand spectacolul de lumini si mai putin timp incarcand tastatura.

Mai putine fire inseamna mai multa libertate – K57 RGB Wireless este prima tastatura Corsair care profita de tehnologia ultra-rapida SLIPSTREAM WIRELESS.Cu un timp de raspuns de  1ms si o raza de actiune de pana la 33 de metri, K57 RGB Wireless va permite sa va jucati oriunde in casa, indiferent ca vorbim de birou, canapea si nu numai. Tehnologia SLIPSTREAM WIRELESS dispune de schimb de frecventa inteligent (IFS), care asigura un semnal exceptional de stabil chiar si cand aveti mai multe dispozitive conectate, prin detectarea si trecerea catre mai rapid canal disponibil.

Corsair K57 RGB Wireless dispune de conexiuni suplimentare, prin cablu USB sau Bluetooth cu timp de raspuns scazut, oferindu-va flexibilitatea de a va conecta la o multitudine de dispozitive, inclusiv dispozitive mobile si Smart TV-uri.

Pe langa toate acestea, K57 RGB Wireless vine cu sase taste programabile, alaturi de macro-uri puternice si remap-uri personalizabile, in timp ce controalele dedicate de volum si multimedia va permit sa controlati sunetul fara a intrerupe jocul.

Personalizati si controlati iluminarea RGB prin intermediul software-ul Corsair iCUE, impreuna cu programari macro sofisticate si remap-uri de taste. De asemenea, iCUE uneste tot hardware-ul din configuratie, permitandu-va sa sincronizati iluminarea tuturor dispozitivelor compatibile cu acesta, inclusiv ventilatoare, module RAM, tastaturi, mousi, si multe altele.

Echipata cu tehnologia ultra-rapida SLIPSTREAM WIRELESS si cu LED-urile CAPELLIX, tastatura K57 RGB Wireless combina iluminarea RGB intensa cu libertatea wireless, oferind tot ce-i mai bun pentru utilizatorii PC.

Similar Articles

One thought on “Corsair lanseaza tastatura K57 RGB

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.