Corsair a anuntat lansarea noului K70 RGB MK.2 si a gamei de tastaturi mecanice de gaming STRAFE RGB MK.2.

Echipate cu switch-uri mecanice Cherry MIX de inalta calitate, K70 RGB MK.2 RGB si STRAFE RGB MK.2 ofera gamerilor o gama larga de tipuri de switch-uri, inclusiv Cherry MX Red, MX Brown, MX Blue, Rapidfire MX Speed ​​sau MX Silent.

Indiferent de switch-ul pe care il alegeti, modelele K70 RGB MK.2 RGB si STRAFE RGB MK.2 ofera atat setul complet de caracteristici pe care gamerii le solicita, iluminare RGB pe fiecare tasta, memorie de stocare de 8MB si tastele media dedicate sunt doar inceputul, toate avand un nou software Corsair iCUE pentru a sincroniza iluminarea si controlul asupra tuturor dispozitivelor compatibile cu Corsair iCUE.

Corsair K70 RGB MK.2

Cu o constructie durabila din aluminiu si o iluminare RGB vibranta, modelul K70 RGB MK.2 continua reteta care a facut din K70 un favorit in randul gamerilor din intreaga lume, oferind in acelasi timp mai multe optiuni de deconectare a switch-urilor mecanice Cherry MX.

Aceasta dispune de o gramada de tipuri de switch-uri, cum ar fi: Cherry MX Red, Cherry MX Brown si Rapidfire Cherry MX Speed, Cherry MX Blue si, pentru prima data, Cherry MX Silent (pentru zgomot redus), oferindu-le jucatorilor mai multe optiuni atunci cand echipeaza configurarea lor.

Corsair K70 RGB MK.2

Cadrul solid din aluminiu periat de la K70 RGB MK.2 este foarte rezistent, avand o durata de viata nelimitata, mentinand stilul simplu si rafinat, iar fiecare tasta este luminata individual cu iluminare din spate RGB, care permite o personalizare ampla. Nou pentru modelul K70 RGB MK.2, acum puteti lua profiluri de iluminare si macrocomenzi sau puteti modifica layout-ul dvs. datorita memoriei de stocare de 8MB si a redarii hardware sau puteti folositi software-ul Corsair iCUE pentru a sincroniza iluminatul in intreaga setare Corsair cu un singur click.

Acesta vine cu o gramada de plusuri, de la fasii de textura FPS si MOBA, pana la un cadru pentru incheietura mainii si port USB, K70 RGB MK.2 reuseste cu brio sa combine caracteristicile si cerintele gamerilor.

Corsair K70 RGB MK.2 SE

K70 RGB MK.2 SE

Imbracat intr-un cadru din aluminiu anodizat si dotat cu taste uimitoare din aluminiu de culoare alba cu un raspuns rapid la apasare, care nu se estompeaza niciodata, modelul K70 RGB MK.2 SE este conceput pentru a iesi in evidenta, iar design-ul sau extraordinar si senzatia placuta care vine la fiecare apasare de taste il pozitioneaza in categoria premium a tastaturilor.

Corsair STRAFE RGB MK.2 MX Silent

STRAFE RGB MK.2 MX Silent este o alternativa de tastatura mecanica cu zgomot redus pentru cei care se joaca noaptea sau vor doar o tastatura silentioasa si moderna. Switch-urile Cherry MX sunt silentioase reduc zgomotul cu pana la 30%, ajutate de o carcasa durabila si o constructie interioara din otel. Zgomotul scazut nu inseamna mai putine caracteristici, STRAFE RGB MK.2 oferind o iluminare RGB, 8MB de memorie de stocare, un suport detasabil pentru incheietura mainii si taste media dedicate.

STRAFE RGB MK.2 MX Silent

De asemenea, software-ul Corsair iCUE ii permite lui STRAFE RGB MK.2 sa sincronizeze efectele uimitoare de iluminare RGB in configuratia dumneavoastra iCUE.

Pret si disponibilitate

Corsair K70 RGB MK.2 vine la un pret de 159,99 de dolari, iar K70 RGB MK.2 SE are un pret de 179,99 de dolari, ambele sunt disponibile pe site-ul oficial Corsair. De asemenea, nu se stie nimic despre disponibilitatea acestora in Romania.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.