Dupa putin tease pe pagina Crysis de Twitter, iata ca ne vom alege si cu Crysis Remastered. Celebrul FPS cunoscut pentru sintagma „But can it run Crysis?” va fi adus la standardele de grafica si performanta actuale, ajungand chiar si pe Nintendo Switch.

Informatiile au aparut direct pe site-ul Crytek, insa acum leak-ul a fost redresat. Utilizatorul „lashman”, care se bucura de viralizare in masa, a facut thread-ul de mai sus cu screenshot-uri la tot ce trebuia sa stim. Versiunea Remastered a jocului din 2007 va ajunge pe PC, PlayStation, Xbox si Switch.

Citatul de pe site: „Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE’s native hardware – and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch.” Desi nu sunt specificate pe ce console Sony si Microsoft va aparea, cel mai probabil va fi cazul pentru PS5 si Series X, datorita ray-tracing-ului.

Crytek nu au anuntat nimic oficial inca, desi pare ca nu mai e mult pana la momentul cheie. Saptamana asta au postat doua tweet-uri care prevesteau ca urmeaza sa se intample ceva cu seria Crysis. Toata lumea spera la un titlu care se termina in „4”, insa informatia nu este chiar infirmata. Nomad este protagonistul primului joc, deci este clar ca pentru versiunea Remastered au fost urmatoarele Tweet-uri:

Asteptam anuntul de la Crytek pentru release date. Meanwhile, pentru cei care vor sa isi reimprospateze amintirile despre franciza, puteti citi review-urile noastre la Crysis 2 si Crysis 3.

Similar Articles

3 thoughts on “Crysis Remastered leakuit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.