Destiny 2 a fost dezvaluit cu primul gameplay in seara zilei de 18 mai.

Activision si Bungie au dezvaluit in aceasta seara gameplay din Destiny 2. Noutatea interesanta e ca jocul va putea fi cumparat si de pe Blizzard App.

Acest prim videoclip cu gameplay a fost aratat pentru prima data in direct din cadrul unei transmisiuni a unui eveniment care a avut loc in hangarul Jet Center al aeroportului Hawthorne din Los Angeles.

Story-ul bazat pe cele 4 lumi: European Dead Zone, Titan, Nessus si Io poate fi jucat atat solo, cat si cu prietenii in co-op (strikes – cu 3 jucatori; si the raid – cu 6 jucatori). Ultimul bastion al rasei umane de pe Pamant a cazut, ocupat fiind de un nou inamic si fortele sale de elita: The Red Legion. Fiecare jucator isi va putea crea propriul personaj, numit Guardian, acestia fiind protectorii alesi ai omenirii.

Pete Parsons, CEO al Bungie, a adăugat: “Trăim un moment definitoriu pentru studioul nostru, şi nu am fi putut ajunge aici fără susţinerea continuă a partenerilor noştri de la Activision, Sony şi, acum, Blizzard. Avem parte de o comunitate excepţională de jucători, aceştia fiind lângă noi pe tot parcursul acestei călătorii; pentru această continuare, echipa producătoare a acordat o atenţie sporită atât Gardienilor ce urmează să revină în universul Destiny, cât şi noilor sosiţi, pregătind conţinut pentru fiecare tip de jucător, inclusiv gameplay pentru modurile solo, cooperativ sau competitiv, cu noi locaţii de explorat şi noi aventuri ce vor trebui trăite.”

“Din postura de fani ai universului Destiny, am fost deosebit de încântaţi când am aflat că al doilea joc al seriei urmează să fie lansat pe PC”, a spus Mike Morhaime, CEO şi cofondator al Blizzard Entertainment. “Ne face o plăcere deosebită să oferim suport pentru Destiny 2, ca prim joc non-Blizzard ce-şi va face apariţia pe platforma noastră, şi abia aşteptăm să ne alăturăm colegilor Gardieni în lupta împotriva The Red Legion”.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Destiny 2: Primul videoclip cu gameplay

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.