Overwatch League este un concept original al celor de Blizzard, si au de gand sa faca afaceri mari.

La BlizzCon, Blizzard anunta Overwatch League, o liga bazata pe Overwatch eSports care ar avea in componenta echipe care sa apartina de orase, cu propria lor arena, astfel incat sa se poata desfasura meciuri „acasa” si in „deplasare”.

Nate Nanzer, directorul departmentului de eSports al Overwatch a spus: „Totul merge conform programului. In privinta crearii de continut, productie si toate cele, va asigur ca nu exista nicio amanare. Sunt sigur ca intelegeti cate documente oficiale si contracte trebuie facute pentru asta, si timpul petrecut dintre Blizzcon si acest moment a fost dedicat acestei activitati.”

Initial, directorii Activision Blizzard au crezut ca ar putea vinde organizatiilor de eSports locuri in orase mai mici incepand cu 2 milioane de dolari, cu 5 milioane de dolari locuri in orase medii, iar in orase precum Los Angeles pretul sa ajunge si la 10-15 milioane de dolari.

Expertii spun insa ca preturile sunt mult prea mari pentru Overwatch, un joc aflat incat in stare incipienta, neavand nici un an de la lansare, chit ca a adunat deja 25 de milioane de jucatori in toata lumea.

Overwatch League este focusul principal al jucatorilor profesionisti de Overwatch in acest moment. Se cunoaste deja ca acestora li s-au oferit detalii legate de Liga. Licitatiile pentru locurile in liga ar trebui sa inceapa in urmatoarele luni, astfel incat in luna septembrie echipele sa fie pregatite in orase, iar astfel sa inceapa liga.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.