Ubisoft a dezvaluit mai multe informatii cu privire la Campionatul Mondial Brawlhalla 2019, care va avea loc la DreamHack Atlanta in perioada 15 – 17 noiembrie la World Congress Center in Atlanta, Georgia.

La competitie vor participa jucatori cu skill-uri bine slefuite in ale luptei, acestia trebuind sa razbeasca in doua runde eliminatorii pentru a deveni Campionul Mondial Brawlhalla 2019 si sa castige o parte din fondul total de premii de 100.000 USD al turneului.

Din februarie 2019, cei mai buni si mai mandri dintre razboinicii Brawlhalla isi pot dovedi valoarea in mai multe turnee online si offline, ca parte a programului Brawlhalla Esports Year Four. Prin participarea la astfel de turnee, jucatorii castiga o parte dintr-o suma totala de premii de 500 000 USD USD programata pentDeru Year Four impreuna cu puncte care contribuie la escaladarea lor in varful clasamentului Brawlhalla. Power Ranking-ul jucatorilor inscrisi in Campionatul Mondial Brawlhalla 2019 va determina selectonarea lor in finale.

Incepand cu 6 octombrie, The Great Brawl, cel mai nou turneu de la Brawlhalla, va oferi jucatorilor europeni o oportunitate finala de a castiga puncte in Power Ranking. Castigatorul Great Brawl Finals, care va avea loc la Paris Games Week de pe 1 noiembrie la 1 PM CEST, va primi si un slot pentru a concura la Campionatul Mondial Brawlhalla 2019.

Participantii care doresc sa intre in Campionatul Mondial Brawlhalla 2019 vor trebui sa achizitioneze bilete de intrare la DreamHack, precum si sa se inregistreze pentru Campionatul Mondial aici: smash.gg/Brawlhalla. De asemenea, fiecare turneu Brawlhalla poate fi vizionat live pe canalul de Twitch sau oricand pe Youtube.

Dezvoltat de Blue Mammoth, Brawlhalla este un joc de lupta free-to-play care aduce jucatorii in Valhalla, tara razboaielor. Alegand din peste 45 de personaje unice, jucatorii pot sari in moduri singleplayer si co-op, precum si competitii online si locale.

Jocul este disponibil pentru PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC si Mac OS.

Similar Articles

One thought on “Detalii despre Campionatul Mondial Brawlhalla 2019

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.