Producătorii au vrut sa implementeze ceva diferit și au ales sa creeze un fel de campanie cooperativă, Gang Wars, un multiplayer bazat pe narațiune, în care vă veți întâlni cu gaștile din povestea principală. Un exemplu dat de producători era un scenariu în care jucătorii încep un meci direct în timpul unei afaceri cu droguri care ia o întorsătura urâtă și una din echipe e însărcinată să adune sacii cu bani, totul sub un schimb de focuri.

Până acum nimic neobișnuit, dar următoarea misiune va fi direct influențată de cea precedentă, în sensul că liderul la frag-uri din acea tură va avea o recompensă pe capul lui sau toată echipa va primi ca obiectiv să recaptureze teritoriul pierdut în runda precedentă.

În următoarea rundă orice teritoriu nou cucerit trebuie cercetat pentru a dezamorsa capcane lăsate de foștii ocupanți. În fiecare misiune obiectivele sunt prezentate echipelor în mod cinematic,la fel ca în Unreal Tournament 3, modul de joc Assault. Desigur, toate narate de vocea lui Max Payne. Cum era de așteptat, există un sistem de avansare în grad, prin care deblochezi Bursts (ca perk-urile din Call of Duty) – bullet-time, sneaky(apari pe radar ca friendly pentru oponenți), paranoia (cauzeză inamicii să își vadă coechipierii ca dușmani) etc.

Până acum jocul pare a fi promiţător. Implementarea multiplayerului este una bine gândită iar grafica şi gameplay-ul sunt, cel puţin din video-urile de pe Net, extrem de bine puse la punct. Mai avem de aşteptat doar până în primăvară 🙁

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.