Încă un eveniment offline a luat sfârşit după lupte aprigi între participanţi. Au fost oboseală, socializare şi mai presus de toate fun. Eu unul m-am simţit în elementul meu printre atât de mulţi gameri şi mi-a făcut o plăcere enormă să cunosc chiar şi nişte veterani ai acestei serii de jocuri al cărei fan sunt de pe vremea când mă jucam la locul de muncă Battlefield 2:).

DSC00009M-a bucurat enorm să văd că există gameri precum Crucifix89, Infamae, L1maM1ke, TGxAndiSabin sau alţii (ale căror nickname-uri din Battlefield 3 nu mi le mai amintesc, din păcate) ce au venit de la sute de kilometri pentru a juca Battlefield 3 offline. Voi ştiţi cel mai bine ce înseamnă experienţa unui LAN Party şi cât de mult ajută pentru performanţă doar participarea.

Asta nu înseamnă că ceilalţi participanţi sunt mai prejos. Nu, nu, dar doar că m-a mişcat faptul că au fost participanţi din afara Bucureştiului.

Cum s-au desfăşurat meciurile? Vă întrebaţi voi ce nu aţi fost prezenţi…

concentrare-maxima

Totul a început cu grupe şi fiecare echipă a jucat câte două meciuri, iar la finalul acestei prime părţi au mers mai departe în playoffs cele mai bune două echipe din fiecare grupă. De acolo….a început treaba serioasă şi echipele participante au dat tot ce au putut – două echipe chiar s-au luptat preţ de vreo două ore pentru a merge mai departe. A fost clar cel mai strâns meci din toată competiţia şi a fost nevoie să introducem departajare la numărul de tickete pentru că cei 4 jucători ar fi fost în stare să stea şi 5 ore.

Finala a fost un pic mai anormală decât restul cupei, în sensul că cele 3 echipe care au ajuns cel mai sus au fost nevoite să joace câte două meciuri fiecare. Am ţinut şi aici cont de numărul de tickete. După ce în semifinală echipa deputamadre le-a ţinut piept cu stoicism celor doi jucători de la mLU (care sunt cunoscuţi pentru skill-ul lor de la Call of Duty), în finală au fost răpuşi de oboseală şi nu s-au descurcat la fel de bine ca până atunci.

Paractic, în finală, adevărata luptă s-a dat între Qstripss şi IronFish şi după ce au fost jucate toate meciurile, a fost nevoie de departajare folosindu-ne de tickete. Diferenţa totală a fost de doar 11 tickets şi clasamentul s-ar fi putut modifica în orice clipă.

Dar gata cu pălăvrăgeala, hai să vizionaţi prima serie de poze (în pagina a doua) şi clasamentul final.

 

Galerie foto

 

Bracket

standings

 

Winners

(de sus in jos locul 3,2,1)

locul-3-deputamadre

locul-2-ironfish

locul-1-qstripss

 

Final words

Mi-a plăcut toată competiţia, deşi s-a terminat mai târziu cu 3 ore decât ne planificasem şi, deşi eram zob de oboseală, aş mai fi stat mult şi bine. Mi-ar plăcea să păstrez legătura cu cei ce au participat pentru eventuale meciuri, mixuri sau orice fel de Battlefield 3 fun. Dacă nu aţi făcut deja asta, adaugaţi-mă pe Battlelog. Nickname-ul meu este Fulgerel şi mă găsiţi la link-ul acesta. Dacă cumva îmi schimb nickname-ul şi linkul nu mai este valabil, mă găsiţi în plutonul WASD.

Anyway, până la WAR Day 2, eveniment pe care sper să îl realizăm în februarie, voi porni încă o cupă de Battlefield 3, doar că online. Va fi o surpriză totală şi o ciudăţenie completă, pentru că mod de joacă ca acela nu aţi mai văzut, vă asigur 😛 (cel puţin nu în Battlefield).

Până atunci, eu, colegul meu George, împreună cu staff-ul GIGABYTE România şi cei ce au rămas până la finalul competiţiei vă transmitem sărbători fericite (pozele de la LAN în pagina următoare, vor fi adăugate şi altele pe măsură ce ajung la mine)

veteranii-wintercup

Şi să nu uit clasicul mulţumim partenerilor acestui eveniment: GIGABYTE, PC Garage, SteelSeries şi Kingston.

 

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.