Diablo-3-PvP-ScreenshotsPrintr-o mișcare neașteptată, Blizzard Entertainment au anunțat că din cauza constrângerilor de timp și a lipsei de resurse (culmea), Diablo III nu va veni la cutie cu pachetul de PVP promis.

Ar fi un moment în care le-aș spune tuturor că era de așteptat, dar momentul a venit într-un moment foarte trist. Ce-i drept, modul nou de PVP pe care echipa Diablo III l-a tot arătat mi s-a părut puțin cam meschin.

Practic, fiecare jucător își putea forma o echipă pentru a participa într-un mod de joc promulgat ca arena din World of Warcraft. După spusele celor de la Blizzard și citez „We ultimately felt that delaying the whole game purely for PvP would just be punishing to everyone who’s waiting to enjoy the campaign and the core solo/co-op content, all of which is just about complete.„, toată nebunia aceasta le-ar fi luat mult timp de finisat.

Se știe că Blizzard urmează o poliță destul de ciudată în ceea ce privește timpul de dezvoltare a unui joc, dar până la a promite, după care s-o dai pe aia întoarsă e puțin dubios, chiar și pentru un studio de calibrul lor.

Desigur, nu-i un lucru după care voi plânge, mai ales că sufletul seriei stă la baza campaniei. Așa că vom spera ca PvP-ul pe care îl vor lansa probabil mai târziu să fie unul zdravăn. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.