Un lider cheie in succesul Hearthstone, a anuntat ca si-a dat demisia de la compania Blizzard, pentru a se pregati de o noua aventura. Mai exact, directorul jocului, Ben Brode, a anuntat acest lucru.

Acesta a parasit compania si totodata jocul Hearthsotne, care are peste 70 de milioane de utilizatori. Acesta si-a stabilit un planul pentru un circuit esports profesional.

In postarea de pe forumul oficial Battle.net, acesta a scris despre mandria sa din echipa Hearthstone si despre sustinetea jocului. Postarea de pe forum suna cam asa:

„Oamenii îmi spun că Hearthstone le-a adus familia mai aproape, sau că au devenit prieteni apropiați cu oamenii pe care i-au întâlnit”, a spus Brode. „Alții îmi spun că au fost inspirați de Hearthstone pentru a deveni ei înșiși dezvoltatorii de jocuri. Este incredibil să fii o parte din ceva care atinge atâția oameni.”

Trecutul sau este unul de necrezut. La inceput, mai exact prin 2003, acesta livra pizza la birourile Blizzard, in ture tarzii. Borde a prins un job de Game Tester pentru jocul Warcraft 3, incercand sa ii imbunatateasca design-ul. Acesta a facut parte din echipa de design a jocului Hearthstone care este bazat pe universul Warcraft. Mai tarziu, acesta urmeaza sa devina Lead Designer.

Daca va intrebati, cum si noi o facem, care este aventura lui, ar trebui sa stiti ca pana acum nu a dezvaluit nimic.

„Voi incepe o nouă companie. Probabil vom face jocuri, dar nu ne-am gândit la altceva. Aștept cu nerăbdare să proiectez, să programez și să creez lucruri din nou.” a spus acesta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.