Este adevarat ca multi dintre noi, romanii care au cumparat Battlefield 4 sau Hardline, au jucat jocul vanilla, iar la un moment dat parca s-a simtit nevoia de ceva nou, fresh, in joc.

Asa ca ne-am dus frumos pe Origin Store in cautarea solutiei, si anume cumpararea unor anumite DLC-uri, dupa gust, sau chiar Premium Service, care sa le includa pe toate. Mai apoi, desigur, ne lovim de pretul de 15 euro pe DLC sau 50 de euro pentru Premium Service, iar astfel multi camarazi cad prada preturilor si renunta la idee.

Dar acum, in tabara jucatorilor de Battlefield e motiv de sarbatoare – urmatorul joc Battlefield va fi anuntat vineri, 6 mai 2016. Si ca asta sa nu fie singura veste buna, cei de la DICE s-au gandit inca o data la jucatori si au facut ceea ce multe persoane care se afla in situatia prezentata mai sus au gasit motiv sa deschida o sticla de bere si sa ciocneasca cu „vecinul de la doi”, care joaca si el Battlefield.

Chiar in acest moment, DICE ofera un DLC gratis pe toate platformele pentru Battlefield 4, respectiv pentru Battlefield Hardline, pe care puteti pune mana pana pe data de 10 a lunii mai. De retinut ca DLC-ul va ramane in library-ul vostru pentru totdeauna, si nu va disparea dupa data de 10. Si asta nu este tot! Conform siteului oficial: ,,De-a lungul urmatoarelor cateva luni, o sa oferim gratis si alte DLC-uri pentru ambele jocuri”.

Battlefield 4 Dragon's Teeth DLC

Pentru Battlefield 4 ne este oferit DLC-ul Dragon’s Teeth, a carui actiune ia loc in orase lovite de crudul razboi modern din Asia. DLC-ul contine 4 harti noi: Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda si Sunken Dragon, care pot fi jucate si pe modul Chain Link. In rucsac avem 5 arme noi: Deagle 44 (pistol), UNICA-6 (pistol), CS5 (sniper rifle), MPX (PDW) si Bulldog (assault rifle), cat si un accesoriu mult ravnit: Ballistic shield.

In gradina jucatorilor de Battlefield Hardline este oferit DLC-ul Robbery, a carui scenariu este reprezentat de criminalii care realizeaza niste jafuri de o scala mare pe noile harti: The Docks, Break Point, Museum si Precinct 7. Noul mod de joc este Squad Heist, putand fi folosite armele: MDC (assault rifle), F2000 (assault rifle) si RPK (heavy rifle). Ca gadgeturi noi avem: Throwing Knife, CS Gas, Passanger First Aid si FR Mask.

Insa aceste stiri nu au creat doar bucurie, ci si nemultumire. In randul cui credeti? In randul acelor jucatori care cumparasera in trecut DLC-ul, iar acum vazand ca DICE il ofera gratis, se plang deja pe ceva reddit. Ceea ce probabil acestia nu au observat este ca acum chiar au cu cine sa joace hartile, intrucat cu cat DLC-ul castiga in varsta, in cele mai multe cazuri, tot mai putini jucatori il joaca. Pot sa va spun ca pe Battlelog vad mereu cam 10 servere pline musuroi la Dragon’s Teeth, ceea ce e o imbunatatire.

In galeria de mai jos aveti poze cu fiecare harta in parte, sa va faceti o idee cam ce mediu ostil gasiti pe noile campuri de batalie.

Asteptam sa vedem care vor fi urmatoarele DLC-uri pe care DICE le va oferi pentru ambele jocuri in lunile ce urmeaza. Poate poate… pana la lansarea Battlefield 5 strangem intreaga colectie atat la Battlefield Hardline cat si la 4.

{gallery}/2016/news/05-mai/05/BF-DLC/Galerie:124:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.