doom-4-leaked-concept-art-goggles2De mii de ori speculat și discutat după orice QuakeCon, continuare inevitabilă a seriei care a pus baza FPS-urilor și-a arătat capul. Bethesda și ID software zic că nu, dar e amuzant modul în care o spun.

Era clar că id Software vor încerca să își propage licența care le-a făcut istorie, așa că ne așteptam la vreo știre despre Doom IV să apară măcar acum în 2012. Iată că lucrurile merg înspre bine, căci am fost binecuvântați cu câteva poze interesante din ce s-ar dori a fi Doom 4. Mai mult de atât, conform spuselor lui Matthew Hooper (director-ul de Design responsabil și pentru RAGE) pe al său Twitter, „oh I see. Those images have nothing to do with what you’re gonna see in Doom4. When we officially show things you’ll see awesome”, ar ieși mai bine de atât.

Îmi place cum încearcă ei să voaleze tot prin fel și fel de limbaj PR, însă dacă mai țineți minte acele imagini leak-uite din Duke Nukem Forever prin 2009, atunci vă dați seama că ce avem pentru Doom 4 este o machetă și un exemplu bun pentru ce ar urma. Oricum, eu sunt mulțumit că au revenit la formula din Doom 2: Hell on Earth și poate vedem și noi spații mai deschise ca în Rage prin noul Doom. 

 

{gallery}/2012/01-news/04-03/doom-04{/gallery}

 

p.s Mi se pare mie sau cumva îl vom vedea și pe Danny Trejo (Machete, Desperado, Black Ops Zombies etc.) p-acolo?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.