notch2Cunoscut în lumea gaming-ului ca fiind modelul succesului internațional în ceea ce privește latura de indie gaming (tăticul lui Minecraft) și mai important, generozitatea sa oferită monetar proiectelor indie, Notch, arată încă odată definiția lui Good Guy Greg.

Băi omul ăsta e culmea. A donat nu odată, ci de trei ori sume exorbitante proiectului Humble Indie Bundle, plus faptul că deja a intrat în discuții de finanțare personală a proiectului adventure a legendarului Tim Schaefer (Day of the Tentacle, Monkey Island, Brutal Legend etc.) și nu numai. Că voia el să arate cât de om de omenie e, și-a onorat întregul studio Mojang AB cu $3 milioane de dolari așa doar că au lansat și ei patchul 1.2 pentru Minecraft.

Nenea Persson, este un fel de Gigi Becali de prin 2006 al gaming-ului….numai că-i cu mai mult bun simț și face ceva constructiv. Din citatul său de pe Twitter, el ar zice așa: 

„Before tax, my dividends from Mojang for 2011 was about three million dollars. I chose to distribute that to the other employees.” 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.