Este pentru prima oară când văd ceva M rated de la Lucas Arts, dar aparent noua licenţă Star Wars, denumită 1313 se va axa pe viaţa dură a unui Bounty Hunter.

 

 

 

Plasat pe undeva prin perioada după Episodul 3, 1313 ne va duce în măruntaiele capitalei Imperiale, Corruscant, unde al nostru protagonist îşi va lucra contractele, luptându-se în acelaşi timp pentru supremaţia titlului de Bounty Hunter. Ce-i interesant este că jocul se îndepărtează de viziunea mai copilăroasă a seriei către ceva mai matur, asemănător puţin cu seria de shootere Jedi Knight. 

 

Răspunsul comunităţii a fost puţin ciudat, multă lume aşteptând un Battlefront 3, dar noua direcţie s-ar putea să fie destul de bună. Atâta timp cât nu mai văd Jar Jar Binks sau Ewoks, eu zic că e ok.

 

În afară de o porţiune de gameplay şi câteva detalii mici, care ne duc către conceptul de un 3rd person action cu elemente de character development, Lucas Arts îşi ţine proiectul sub o dezvoltare atentă şi după spusele lor, Star Wars: 1313 este jocul mult aşteptat de fanii sagăi. Vom vedea.

 

Până atunci, savuraţi clipul de mai jos.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=U08QNPk0ZNE

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.