EA a anuntat astazi urmatorul joc Battlefield pentru platforma de mobil.

Franciza Battlefield isi face loc pe smatphone-uri si pe tablete. Noul joc este o varianta adaptata care pastreaza experienta oferita pe PC si console.

Industrial Toys, impreuna cu veteranii francizei, DICE (studio detinut de EA), vor face din acest Battlefield o experienta unica.

„Fiti siguri, este un joc independent. Unul complet diferit de cel pentru console si PC, conceput special pentru platforma mobila. Acesta este construit de la 0 de catre iToys pentru a face Battlefield pe strada sau in metrou o realitate. Va puteti astepta la o experienta completa, bazata ca in totdeauna pe skill.” – Oskar Gabrielson, director general DICE

In ultima vreme, o serie de alte titluri au facut tranzitia pe mobil, platforma care se bucura de o crestere surprinzatoare. PUBG Mobile, lansat in 2018, a fost inceputul unei adaptari de succes si recent a atins un miliard de descarcari. Call of Duty: Mobile, lansat in 2019, a avut un impact imens in saptamana lansarii, inregistrand peste 100 de milioane de descarcari.

Era doar o chestiune de timp pana ca Battlefield sa fie monetizat de EA astfel. In acelasi timp, zvonitul Battlefield 6 pentru console si PC al francizei este in stadiu de dezvoltare si va fi lansat undeva la finalul lui 2021, conform lui Gabrielson.

Battlefield pe mobil se lanseaza in 2022.

Similar Articles

One thought on “EA a anuntat ca Battlefield apare pe mobil in 2022

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.