Viitoarea iteratie a simcade-ului celor de la Giants Software, Farming Simulator 2022, va fi disponibil la finele anului 2021. Apare pe PC si console, atat last gen cat si next gen.

Noul titlu al seriei Farming Simulator promite sa aduca niste schimbari interesante fata FS19.

Functia care sigur va capta atentia tuturor este introduce sezoanele dinamice. Ce inseamna acest lucru? Incepand de acum, iarna va fi un inamic feroce; jucatorul va trebui sa fie atent si sa se pregateasca pentru schimbarile vremii. Pe langa sezoanele dinamice, au fost introduse si doua harti noi, dar si una actualizata.

Asa cum ne-a obisnuit Giants Software pana acum, vom avea parte de noi utilaje si categorii de unelte pe care sa le murdarim. Jucatorii vor putea alege din peste 400 de masinarii de la 100 de constructori diferiti.

„Crestem impreuna cu jocurile noastre, iar rezultatul ambitiilor va fi o piatra de hotar in istoria seriei si companiei noastre care acum s-a transformat intr-un publisher independent, cu un control deplin asupra produsului sau.” – Christian Ammann, CEO GIANTS Software.

Daca discutam despre partea tehnica a Farming Simulator 2022, trebuie sa stiti ca este construit pe GIANTS Engine 9. Noul motor grafic vine cu diverse imbunatatiri.

Printre acestea se numara suportul pentru DirectX 12, o mai buna utilizare a nucleelor procesorului, dar si optimizari pentru anti-aliasing. Engine 9 ar trebui sa aduca si un comportament imbunatatit al AI-ului si o mai buna reproducere a detaliilor. De altfel, si partea audio se va bucura de atentia developerilor, find promise sunete ale utilajelor si mediului mult mai realiste.

Farming Simulator 2022 va fi disponibil la sfarsitul anului curent, la pretul de 200 de lei pentru PC si 250 de lei pentru console.

Similar Articles

One thought on “Farming Simulator 2022 a fost anuntat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.